به گزارش بازار، مریم جلالی، معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: صنایع دستی ایران ظرفیت بالایی برای صادرات دارد که با ایجاد هولدینگ صنایع دستی و کنسرسیومهای صادراتی، کشورهای مقصد احصاء میشوند.
جلالی افزود: برای معرفی صنایع دستی برای استانداردسازی با شاخصهای بین المللی در صنایع دستی نیاز به شرکتهای واسط داریم. این شرکتها با بازاریابی و پشتیبانی میتوانند به زنجیره تولید و صادرات صنایع دستی کمک کنند.
وی با اشاره به ظرفیت صنایع دستی ایران برای صادرات گفت: صادرات راه برون رفت از رکود صنایع دستی است. صنایع دستی کشورمان دارای مشتریان بلقوه است که میتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
معاون وزیر میراث فرهنگی در ادامه گفت: از اقدامات دولت سیزدهم حذف پیمان سپاری ارزی برای صادرات صنایع دستی بوده، که کمک به تجارمان است.
وی با اشاره به موانع در صادرات صنایع دستی گفت: با رفع موانع مانند حذف کدهای گمرکی و یکپارچگی قوانین در برنامه هفتم توسعه میتوان به صادرات این صنعت کمک کرد.
جلالی در پایان بیان کرد: میزان صادرات صنایع دستی ایرانی در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۲۰ میلیون دلار بوده، که این میزان در ده ماهه امسال به ۴۰۰ میلیون دلار رسیده است.
نظر شما