۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
دلیل اهمیت بالای ارز دیجیتال فانتوم چیست؟

دلیل اهمیت بالای ارز دیجیتال فانتوم چیست؟

فانتوم یکی دیگر از ارزهای دیجیتال، اما متفاوت از بیشتر آن‌هاست.

به گزارش بازار، فانتوم یکی دیگر از ارزهای دیجیتال، اما متفاوت از بیشتر آن‌هاست. به این شکل که سازندگان آن با ارائه یک ارز متن باز، غیرمتمرکز و بدون مجوز لایه جدیدی از دنیای رمزارزها را نمایان کرده‌اند. ارز دیجیتال fantom برخلاف ارزهای مشهوری از قبیل بیت کوین کاملاً مقیاس‌پذیر است. این سیستم با هدف غلبه بر محدودیت‌های سیستم عامل‌های بلاکچین به وجود آمده است.

در این مقاله ارز دیجیتال فانتوم را بیشتر می‌شکافیم و در لابه‌لای این بررسی‌ها دلیل اهمیت بالای این ارز را نزد معامله‌گران و تحلیل‌گران کریپتو بیان خواهیم کرد. پس همراه ما بمانید و در خصوص موارد مهمی از قبیل ویژگی‌ها، اهداف و مزایای خرید و فروش ارز دیجیتال Fantom اطلاعات بسیار مفیدی کسب کنید.

شبکه فانتوم؛ تعاریف و مشخصات آن

می‌دانیم که دنیای رمزارزها به شدت در حال گسترش است و مردم به دلایلی از قبیل امنیت، غیرمتمرکز بودن و عدم دخالت نهادهای قدرتمند در معاملات و تراکنش‌های هوشمند به این بازار روی آورده‌اند. با توجه به اینکه سه هدف اصلی از ایجاد ارزهای دیجیتالی همین امنیت، سرعت و غیرمتمرکز بودن تراکنش‌های مربوط به آن است، کاربران هر روز انتظارات بیشتری از این اکوسیستم دارند. در واقع وضعیت نشان می‌دهد که هنوز جا برای تکمیل بیشتر این روند وجود دارد. بر همین اساس هر روز به تعداد شبکه‌ها و ارزهای دیجیتالی جدید با فناوری‌ها و امکانات جالب توجه‌تر اضافه می‌شود.

احتمالاً به تازگی که اسم رمز ارز فانتوم با نام اختصاری FTM  شنیده باشید یا شاید اطلاعات کافی درباره آن ندارید. پس بهتر است قبل از اینکه وارد مباحث جزئی‌تر شویم با یک تعریف ساده از این ارز دیجیتالی، تاریخچه و ویژگی‌های آن بحث را شروع کنیم.

شبکه فانتوم چیست ؟

شبکه فانتوم در راه تکمیل سیستم‌های قرارداد هوشمند فعلی و رفع نواقص آن ایجاد شده است. این مفهوم یک پلتفرم قرارداد هوشمند و متن باز است که به معاملات پروژه‌های غیرمتمرکز (dapp) و دارایی‌های دیجیتال اختصاص دارد.

سازندگان فانتوم این سیستم را ایجاد کردند تا معاملات و تراکنش‌های شبکه بلاکچین کم‌هزینه‌، امن و مقیاس‌پذیرتر انجام شود. در شرایط جدید بلاک‌چین تمرکززدایی به شدت مورد توجه واقع شده است. این سیستم دارای یک مکانیسم اصلی با نام Lachsis به معنی بدون رهبر است. لچسیز به صورت یک مکانیسم اجماع سرعت و امنیت را در شبکه بالا می‌برد. همچنین این سیستم در کمتر از یک ثانیه تراکنش‌ها را تأیید می‌کند که باعث شده به عنوان یک بلاکچین سریع در دنیا شناخته شود.

Fantom  توسط چه کسی به وجود آمد؟

سازنده شبکه فانتوم شخصی به نام آن بی انگ ایک (Ahn Byung Ik) است که در ۲۰۱۸ این شبکه را پایه‌گذاری کرد. اکنون شبکه فانتوم از یک تیم ۲۸ نفره تشکیل شده است. اعضای این تیم مهندس، محقق، طراح و کارآفرین هستند. ریاست تیم Fantom از سال ۲۰۱۹ تاکنون به عهده‌ موسس آن یعنی دکتر آن بیانگ ایک است.

ارز فانتوم چیست؟

فانتوم نیز مانند هر شبکه دیجیتالی دیگری توکن اختصاصی و بومی خود را به نام FTM عرضه کرده است. این توکن به صورت پرداخت‌ها، کارمزد و حاکمیت در شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد. مقدار FTM ساخته شده معادل  ۱۷۵. ۳ میلیارد است.

images_1674898899.png

کسب درآمد از خرید فانتوم

شبکه فانتوم برای کاربران امکان خرید و فروش توکن اصلی به دو صورت شبکه ERC۲۰ و BEP۲ را فراهم کرده است. این دو توکن به ترتیب از طریق اکوسیستم اتریوم و بایننس قابل دسترسی هستند. کاربران می‌توانند از طریق خرید FTM و روش‌هایی همچون Fluid Rewards  و Liquid Staking در این شبکه کسب درآمد کنند.

روش Fluid Rewards به کاربران امکان می‌دهد تا از طریق نودهای شبکه سود سالانه به میزان ۴ درصد را دریافت کنند. در روش Liquid Staking نیز سهام‌داران این فرصت را دارند تا با سپرده کردن توکن‌های خود به صورت وام در Finance سود قابل ملاحظه‌ای به دست بیاورند.  

چرا ارز فانتوم اهمیت زیادی دارد؟

با بررسی ویژگی‌ها، اهداف، امکانات و روند قیمت ارز فانتوم در طول دوره فعالیت این ارز می‌توان به دلایل اهمیت آن نزد کاربران، توسعه‌دهندگان و تحلیل‌گران کریپتو پی برد. همانطور که گفتیم ارز مذکور از توسعه اپلیکیشن‌های DApp پشتیبانی می‌کند و این امر به خودی خود دلیل مهمی برای جذب کاربران علاقه‌مند به سمت آن است.

از طرفی این اکوسیستم سرشار از ابزارهای ماژولاری است که اشتراک‌گذاری داده‌ها و توسعه Blockchain را با سرعت بیشتری امکان‌پذیر می‌سازند. ضمن اینکه متن باز بودن این بلاکچین به توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا به راحتی به کدهای آن دسترسی داشته باشند و با بهره‌مندی از این کدها، APIها و ایجاد زنجیره‌های جدید در بلاکچین زمینه را برای توسعه بیشتر این پلتفرم فراهم کنند.

تحلیل قیمت فانتوم

با یک بررسی کلی از روند قیمت فانتوم از ۲۰۱۸ تاکنون می‌توانیم یک دید کلی از روند افت و خیز این ارز دیجیتالی به دست بیاوریم. توکن مذکور برای اولین بار در اواخر سال ۲۰۱۸ به بازار عرضه شد. قیمت این ارز در اولین عرضه خود برابر با ۰.۰۲۴ دلار بود. نمودار قیمت ارز فانتوم از ابتدای شروع فعالیتش تا اوایل ۲۰۲۱ نشان می‌دهد که قیمت آن در طول این دوره تغییرات چندانی نداشته است. 

اوج قیمت FTM با اوج‌گیری ارزهای مشهور بیت کوین و اتریوم در سال ۲۰۲۱ همراه بود. به طوری که این ارز توانست برای اولین بار به نرخ ۰.۵ برسد و پس از اینکه در صرافی بایننس لیست شد این افزایش قیمت همچنان ادامه یافت تا اینکه قیمت ۱.۲۱ را در سپتامبر ۲۰۲۱ برای خود ثبت کرد. در نیمه سوم سال ۲۰۲۱ پروژه‌های شبکه فانتوم وارد مرحله‌ جدی‌تر شدند. این پروژه‌ها توانستند در برخی موارد، باعث رشد در خرید فانتوم شوند. 

افزایش قیمت FTM همچنان ادامه داشت و در نوامبر ۲۰۲۱ به نرخ ۳.۳۹ دلار رسید. با توجه به عملکرد این ارز در سال ۲۰۲۲ قیمت فانتوم در سال ۲۰۲۳ به مقدار میانگین ۳.۵۱ دلار تخمین شده است.

images_1674898937.png

کلام پایانی

در این مقاله در خصوص شبکه و ارز دیجیتال فانتوم، ویژگی‌ها، اهداف، امکانات و روند قیمت آن صحبت کردیم. شبکه فانتوم یک پلتفرم مبتنی بر بلاکچین است که از ویژگی‌های اختصاصی همچون متن باز بودن، تمرکززدایی، مقیاس‌پذیری، امنیت و سرعت بیشتر در تأیید تراکنش‌ها برخوردار است. این شبکه امکان انجام معاملات و تراکنش‌های امن را با هزینه بسیار کمتر از بلاکچین‌های فعلی میسر می‌سازد.

به نظر می‌رسد چنین ویژگی‌هایی به همراه امکانات ویژه، سودآوری و امکان فعالیت توسعه‌دهندگان در ساخت زنجیره‌های جدید دلایل اهمیت ارز دیجیتال فانتوم، علاقه به خرید فانتوم و جذابیت این ارز دیجیتالی در بین کاربران و معامله‌گران کریپتو باشد. قیمت فانتوم را در صرافی‌های ارز دیجیتال به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید و از یکی از همان صرافی‌ها (اگر در ایران سکونت دارید، والکس و پرداخت ریالی آن می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد) اقدام به خرید فانتوم کنید. 

کد خبر: ۲۰۶٬۰۷۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha