به گزارش بازار، محسن عبدالله زاده افزود: سال گذشته دستمزد کارگر ۵۷ درصد افزایش یافت و در کنار آن حاملهای انرژی هم گران شد، اما قیمتها را اصلاح نکردند تا اینکه کمبودها بروز کرد و ناچار به واردات فوریتی شدیم که قیمت آن به مراتب از تولید داخل بالاتر است، متاسفانه سازمان غذا و دارو حاضر شد قیمت بالاتر به محصول خارجی بدهد، اما قیمت تولید کننده داخلی را اصلاح نکند.
وی ادامه داد: از اواسط تابستان کارخانههای تولید کننده آنتی بیوتیک به سازمان غذا و دارو هشدار میدادند که افزایش قیمت جهانی نفت، منجر به افزایش قیمت حلالهای مورد نیاز در تولید آنتی بیوتیک میشود و باید قیمت فروش اصلاح شود. وقتی تولید به صرفه نباشد در نتیجه کارخانهها برای خرید ماده اولیه ثبت سفارش نمیکنند و تولید را کاهش میدهند.
عبداله زاده با اشاره به شیوه مدیریت بازار دارو افزود: توزیع کننده از موجودی تولید کننده اطلاعی ندارد و تولید کننده هم از موجودی شرکتهای تامین کننده ماده اولیه بی اطلاع هستند و در این بین باید سازمان غذا و دارو بتواند زنجیره را مدیریت کند، چرا باید با وجود سامانه ”تیتک“ باز هم شاهد بروز کمبودهای دارویی باشیم؟ علت این است که در سامانه ”تیتک“ صرفا دادهها ثبت میشوند و باید مدیران این دادهها را تحلیل کنند و در خصوص آنها تصمیم گیری کنند.
نظر شما