به گزارش بازار به نقل از اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری فارس، محمدهادی ایمانیه در جلسه مشترک استانداران با وزرای کشور و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بر ضرورت تدوین تقویم رویدادهای گردشگری در سطح ملی تاکید کرد و افزود: فارس این تقویم را در سطح استانی تدوین کرده است که می تواند بصورت الگویی در اختیار سایر استان ها قرار گیرد.
وی افزود: ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری و ارائه تسهیلات بیشتر و تدوین قوانین آسان و تامین ملزومات نرم افزاری مورد نیاز یکی دیگر از راه کارهای توسعه، تقویت و افزایش ظرفیت های گردشگری در کشور است.
وی با بیان اینکه فارس در چهار زمینه گردشگری دارای ظرفیت و پتانسیلهای عظیمی است، گفت: وجود حرم حضرت احمدبن موسی الکاظم (ع) به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) و سایر امامزادگان واجب التعظیم، زمینه گردشگری زیارتی فارس را فراهم کرده است.
وی شیراز را قطب پزشکی جنوب کشور و مقصد بسیاری از ساکنین کشورهای حوزه خلیج فارس دانست و افزود: فارس به سبب پزشکان متخصص و بیمارستان های به روز و تجهیزات کامل در گردشگری سلامت نیز نقش خاصی دارد.
ضرورت ارتقای جایگاه گردشگری
ایمانیه با اشاره به ارتقای جایگاه گردشگری و افزایش ظرفیتهای آن در استان و سراسر کشور اظهار کرد: باید برای تکمیل پروژه ها اعتبار ویژه ای در نظر گرفته شود و یا از طریق مشارکت با بخش خصوصی نسبت به اتمام آن ها اقدام شود.
استاندار فارس بر ضرورت تدوین تقویم رویدادهای گردشگری در سطح ملی تاکید کرد و افزود: فارس این تقویم را بصورت استانی تدوین کرده است که می تواند بصورت الگویی در اختیار سایر استان ها قرار گیرد.
وی اظهار کرد: ایجاد پنجرهی واحد سرمایه گذاری و ارائه تسهیلات بیشتر و تدوین قوانین آسان و تامین ملزومات نرم افزاری مورد نیاز یکی دیگر از راه کارهای توسعه، تقویت و افزایش ظرفیت های گردشگری در کشور است.
راه اندازی معاونت گردشگری در تمام استان ها
ایمانیه بر ضرورت راه اندازی معاونت گردشگری در تمام استان ها تاکید کرد و افزود: نسبت به عضویت معاونت گردشگری در کمیسیون هایی از جمله ماده ۵، امور زیربنایی، ماده ۱۰۰، تبصره ۱۸، تبصره ۱۶ و... به دلیل ارتباط با آثار تاریخی، صنایع دستی و گردشگری اقدام شود.
وی بر اختصاص ۱۰۰ درصدی درآمد مراکز گردشگری پرتردد به استان تاکید کرد و گفت: اداره، آثار تاریخی استان ها را به خودشان واگذار کنید، همچنین اختیار واگذاری ابنیه های رها شده تاریخی با مدت زمان طولانی به استان ها تفویض شود.
ایمانیه ایجاد پلیس گردشگری به منظور حفظ امنیت گردشگران را از دیگر راه های توسعه گردشگری کشور عنوان کرد و افزود: ایجاد وحدت رویه در اداره بناهای تاریخی تحت مدیریت دستگاه های مختلف و صدور مجوز ورود اتوبوس های دو طبقه نیز می تواند توسعه گردشگری کشور را توسعه دهد.
لزوم حمایت ویژه به منظور ایجاد تاسیسات گردشگری در کنار آبگیرها
وی خواستار حمایت ویژه به منظور ایجاد تاسیسات گردشگری در کنار آبگیرها و دریاچه های سدها شد و تصریح کرد: تهیه بسته های سرمایه گذاری و به دنبال آن برگزاری همایش ویژه سرمایه گذاری منحصر به هر استان در دستور کار قرار گیرد.
استاندار فارس خواستار تعیین متولی اصلی گردشگری سلامت در کشور شد و تاکید کرد: سرمایه گذاری در آموزش شهروندان در حوزه فرهنگ گردشگری و پذیرش گردشگری می بایست بصورت جدی مورد توجه مسئولین کشوری قرار گیرد.
وی افزود: تعیین تکلیف متولی خانه های مسافر و روستاهای گردشگری از دیگر راه های توسعه صنعت گردشگری است، تعریف بسته های معافیت مالیاتی در گردشگری و صنایع دستی، اختصاص وام گردشگری و تهیه فیلم ها و انیمیشن های متناسب از کانون های زیارتی و گردشگری نیز می تواند به توسعه و ارتقای جایگاه گردشگری کشور منجر شود.
نظر شما