به گزارش بازار، مهدی فرمهینی فراهانی درباره ساماندهی شناورهای فاقد هویت و اقدامات صورت گرفته از سوی این سازمان، اظهار داشت: در حوزه ساماندهی شناورهای فاقد هویت پلاک زنی هوشمند شناورها با کد QR در دستورکار قرار گرفته است و در یک سال گذشته هم حدود ۶۰۰ شناور هویتبخشی شدهاند.
وی ادامه داد: برای پلاکزنی هوشمند شناورهای فاقد هویت از پتانسیل و ظرفیت یک شرکت دانشبنیان استفاده میکنیم تا با استانداردسازی، هوشمند کردن و حک لیزری روی موتور شاهد هویتبخشی و ساماندهی شناورها باشیم.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در باره شناورهای فاقد هویت، کاربری آنها مهم است، عنوان کرد: در حال رایزنی با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و ارگانهای ذیربط هستیم تا قایقهای مربوطه برای کاربری مشخصی از جمله صیادی، خدماتی یا...ثبت شوند.
وی افزود :هر چند با توجه به ساخت این شناورها در کارگاههای غیرمجاز آمار دقیق و مشخصی از شناورهای فاقد هویت نداریم، به گفته دریابانی این آمار به حدود ۱۵ هزار شناور می رسد.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سالهای متمادی شناورهای مختلفی در کارگاههای غیرمجاز ساخته شده و رویکرد سازمان بنادر ساخت شناور در کارگاههای مجاز و مورد تایید، نظارت بر ساخت این شناورها و هویت بخشی به آنها است.
فراهانی با تصریح اینکه صرفا سازمان بنادر و دریانوردی نمیتواند در حوزه ساماندهی شناورهای فاقد هویت مسائل مورد نظر را پیش ببرد، خاطرنشان کرد: برای برخورد نیازمند همکاری ارگانهای ذیربط و بهرهمندی از قوه قهریه از جمله ظرفیت و ورود دریابانی هستیم و باید شاهد توقیف این شناورهای غیرمجاز باشیم.
نظر شما