به گزارش بازار به نقل از اتاق تعاون ایران، قاسمی گفت: بی توجهی بخش بانکی و مالیاتی به مصوبات دولت از یکسو و آثار زیانبار رکود اقتصادی ناشی از کرونا از سوی دیگر، مشکلات بخش تعاون را دو چندان کرد.
وی ادامه داد: اوج کسب و کار و افزایش درآمد صنوف در آخرین ماه های سال است که با شیوع کرونا در ایران، رکود سنگینی را متوجه اکثر بخش های اقتصادی کرد. علی القاعده بخش های مختلف تعاون اعم از تولید، توزیع و خدمات نیز آسیب جدی از این گسترش ویروس دید.
معاون اقتصادی اتاق تعاون تهران افزود: اقتصاد کشور ما از یکسو تحت فشارهای تحریم و از طرف دیگر از سوی کرونا مورد تهدید قرار گرفته است از اینرو مشکلات بخش های مختلف اقتصاد نیز دوچندان شده است. دولت باید در خصوص اخذ مالیات، وضعیت نابسامان شرکت ها را درنظر گرفته و امهال بیشتری را در نظر بگیرد. دولت باید به بانکها دستور قاطع دهد تا نسبت به اخذ اقساط به وام گیرندگان استمهال داشته باشد.
قاسمی تصریح کرد: بیشترین مشکل بخش تعاون در بخش مالیات و امور بانکی است و سختگیریهای زیادی در این دو بخش دیده می شود. امسال بر اساس نامگذاری رهبر معظم انقلاب، سال جهش تولید است. اگر بخواهیم به سمت جهش تولید برویم باید توان و قدرت جدیدی در بخش تعاون ایجاد کنیم که مستلزم توجه دولت به بخش تعاون است.
در بخش دیگری از این گفتگو مدیر روابط عمومی اتاق تعاون ایران در گفت و گو با تحریریه اقتصاد شبکه ایران کالا مهمترین خبرهای بخش تعاون را اطلاع رسانی کرد.
وی در ابتدا از برگزاری سمینار آنلاین اتحادیه بین المللی تعاون با حضور کشورهایی از تعاونی های از آسیا و اقیانوسیه خبر داد و گفت: در سیمنار آنلاین رئیس اتحادیه بین المللی تعاون، رئیس اتحادیه تعاون منطقه آسیا و اقیانوسیه، نمایندگان تعاون کشورهای آسیا و اقیانوسیه از جمله ایران، استرالیا، چین، هند، ویتنام، مالزی، فیلیپین و اندونزی در این سمنا حضور داشتند.
حاج محمدی ادامه داد: هدف از برگزاری این سیمنار ارائه و به اشتراک گذاری تجربیات و دیدگاه ها و برنامه آتی تعاونی ها در دوران پسا کرونا بود.
وی افزود: مدیر امور بین الملل اتاق تعاون ایران به نمایندگی از نهضت تعاون ایران در این سیمنار حضور یافت و اقدامات اجتماعی و اقتصادی بخش تعاونی و دولت در راستای کاهش اثرا زیانبار کرونا را تشریح کرد.
مدیر روابط عمومی اتاق تعاون ایران تصریح کرد: در این سیمنار پیشنهادهایی برای تطبیق تعاونی با شرایط پسا کرونا از جمله ضرورت تحول در شیوه کسب و کار تعاونی ها و تغییر آن از شیوه سنتی به مدرن مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات ارائه شد.
نظر شما