۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۶
«فروژ» در تابلو بازار دوم نشست
دوازدهمین عرضه اولیه فرابورس در سال جاری؛

«فروژ» در تابلو بازار دوم نشست

روز گذشته ۱۱۰ میلیون سهم معادل ۱۰ درصد سهام شرکت صنایع فرو آلیاژ ایران (سهامی عام) به روش ترکیبی طی دو مرحله در بازار دوم فرابورس ایران فروخته شد.

به گزارش بازار به نقل از فرابورس ایران، طی معاملات روز گذشته، سه‌شنبه ۲۷ دی‌ماه، بازار دوم فرابورس میزبان عرضه اولیه جدیدی بود. به این ترتیب که امروز سهام شرکت صنایع فرو آلیاژ ایران در نماد فروژ روی تابلو معاملات این بازار نشست و با استقبال سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی فروخته شد.

بر اساس این گزارش عرضه روز جاری به روش ترکیبی و طی دو مرحله انجام شد. در مرحله اول ۴۳ صندوق سرمایه‌گذاری در فرایند کشف قیمت فروژ رقابت کردند و این سهم در نرخ ۴ هزار و ۴۲۸ تومان و ۸ ریال کشف شد.

در مرحله دوم این عرضه اولیه که از ساعت ۱۲:۱۵ روز گذشته انجام شد، عموم سرمایه‌گذاران امکان خرید سهم را در نرخ کشف شده داشتند. بر همین اساس ۶۷۱ هزار و ۵۲۵ کد حقیقی و ۹۲۷ کد حقوقی طی این مرحله اقدام به خرید سهام فروژ کردند و به هر کد۹۶سهم تخصیص یافت. مشاور این عرضه کارگزاری نهایت‌نگر، متعهد خرید شرکت تأمین سرمایه کاردان و بازارگردان صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی دارا داریوش بودند.

همچنین در روز عرضه اولیه به کد معاملاتی سرمایه‌گذاران اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی به تعداد نماد تخصیص داده شده، اوراق اختیار فروش تبعی نیز داده می‌شود.

از «فروژ» چه می‌دانید؟
پیش از این در جریان مراسم معارفه این مجموعه، رضا عابدی مدیرعامل شرکت صنایع فروآلیاژ ایران آخرین وضعیت «فروژ» را تشریح کرده و گفته بود: این مجموعه با هدف تولید فروسیلیسیوم در سال ۱۳۶۵ ۵ ثبت شد و در زمینی به مساحت ۶۵ هکتار در بهمن‌ماه ۱۳۷۲ به بهره برداری رسید. در سال ۱۳۸۰ نیز پذیرش در سازمان بورس انجام و در سال ۱۳۸۱ سهام شرکت از بخش دولتی به بخش خصوصی منتقل شد.

دسترسی به معدن سیلیس با ذخیره غنی، نزدیک‌ترین فاصله به دو خط برق، دسترسی به خط آهن برای دسترسی به مواد اولیه و ارسال منابع به کارخانه‌های مصرف‌کننده از مهم‌ترین ویژگی‌های استراتژی کارخانه در استان لرستان است.

فروسیلیسیوم و میکروسیلیکا محصولات اصلی شرکت صنایع فروآلیاژ ایران هستند که در سال ۸۳ طرح توسعه مطرح و کوره‌های شماره ۲ و ۳ به ظرفیت کارخانه افزوده شد.

در سال ۱۳۸۴ طرح توسعه این شرکت با هدف رشد و توسعه صادرات محصولات غیرنفتی راه‌اندازی شد و در سال ۸۷ به بهره‌برداری رسید که به ظرفیت اسمی کارخانه افزوده شد.

سهامدار اصلی این مجموعه با دارا بودن حدود ۶۸ درصد سهم شرکت کارآفرینان صنعت ذوب فلزات است و باقی سهام نیز در اختیار افراد حقیقی قرار دارد.

کد خبر: ۲۰۰٬۹۵۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha