نوید رضا فرهانی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیاناین نکته که حضور دلالان در بازار گریز ناپذیر است، اظهار کرد: از آنجاییکه تولیدکنندگان قادر به عرضه مستقیم محصولات به بازار نیستند دلالان به این بخش ورود می کنند.
معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان افزود: بهترین راهکار برای کوتاهی دست دلالان در بازار فروش گل و گیاه در استان ایجاد اتحادیه یا تعاونی مربوط به این بخش است.
وی ادامه داد: تولیدکنندگان با تشکیل اتحادیه می توانند بخشی از بازار را در اختیار بگیرند و با قیمت مناسب محصولات خود را به فروش برسانند.
فرهانی با اشاره به این نکته که تعدد واسطه در بازار محصولات کشاورزی چالشی جدی بوده، یادآورشد: برای اینکه حضور دلالان در بازار کمرنگ شود باید تولیدکنندگان گل و گیاه در استان اتحادیه ای برای حمایت از تولیدشان تشکیل دهند.
معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان صادرات گل و گیاه را یکی از راهکار های افزایش درآمد تولیدکنندگان دانست و خاطرنشان کرد: باید با فراهم کردن زیرساخت های صادرات در استان درآمد واحدهای پرورش دهنده گل و گیاه در استان افزایش یابد.
وی با اشاره به دستور رئیس جمهور منوط به انتقال کشت سبزی و صیفی از فضای باز به فضا بسته و قابل مدیریت گلخانه ای اظهارکرد: فضای گلخانه به واسطه محدودیت منابع آبی و افزایش ۱۰ برابری بهره وری در مصرف آب و میزان تولید در فضای گلخانه ای همچنین افزایش اشتغال گزینه ای مناسب برای تولید محصولات کشاورزی است.
فرهانی ادامه داد: در حال حاضر ۸۰ هکتار گلخانه در استان به تولید سبزی، صیفی جات، گل و گیاه مشغول است که از آن مقدار ۲۰ هکتار به پرورش گل و گیاه زینتی پرداخته اند.
به گفته وی، حامل های انرژی برای تولیدکنندگان در حوزه با تعرفه کشاورزی کمتر از تعرفه آزاد و تجاری محاسبه می شوند .
معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان در پایان یادآورشد: با هدف توسعه صنعت گلخانه در استان برای ۸۰ درصد هزینه ساخت تسهیلات پنج ساله با یک سال تنفس اعطا می شود.
نظر شما