۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
چرا برنج از لیست محصولات استراتژیک خارج شده است؟
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

چرا برنج از لیست محصولات استراتژیک خارج شده است؟

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با انتقاد از خروج برنج از لیست محصولات استراتژیک، گفت: افزایش بهای ادوات کشاورزی، سموم دفع آفات و ... به حدی رسیده که اکثر قریب به اتفاق کشاورزان توان خرید آن را ندارند.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، خلیل بهروزی فر در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۲۰ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: عزت و امنیت ملی، اقتدار بین‌المللی، استقلال و حاکمیت سرزمین منوط به پیروی از منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی ) و آرمان‌های امام راحل و شهدای عزیز در چارچوب ظرفیت‌های قانونی و نگاه کارشناسی و توجه به منافع عمومی و همراهی با مردم است بر این اساس در راستای استیفای حقوق مردم برخی از چالش‌های مهم را در چند نکته به سمع و نظر شما عزیزان می‌رسانم.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: برادر بزرگوار و پرتلاش جناب آقای دکتر رییسی عزیز ریاست محترم جمهور، مشکل اساسی ما ضعف مدیریت و ناکارآمدی است، اینجانب به عنوان خادم مردم از جنابعالی می‌خواهم که نسبت به عزل و جابجایی مدیران ناکارآمد و بی‌تدبیر و نفوذی‌ها اقدام نمایید و با استفاده از مدیران متعهد، متخصص، جهادی و ولایی تحول عظیمی را در حوزه اجرایی به وجود آورید.

وی تصریح کرد: مطمئن باشید آب بدون حرکت مرداب است و مرداب هم مرگ آب، بخشی از مشکلات مردم در حوزه اقتصادی، معیشتی و اشتغال جوانان ربطی به تحریم‌ها ندارد این مشکلات با تفکر جهادی و انقلابی و ما می‌توانیم قابل حل است.

بهروزی‌فر اظهار کرد: ایران اسلامی کشوری مملو از توانمندی‌ها، فرصت‌ها و ظرفیت‌های مادی و معنوی اما با تفکر ما نمی‌توانیم نمی‌توان قله‌های عزت و پیشرفت را فتح کرد.

وی افزود: تجربه ۸ سال دفاع مقدس با همین تفکر و روحیه جهادی و ایثار که ما می‌توانیم در اوج تحریم‌های ظالمانه غرب و شرق ۸ سال با دشمن تا بُن دندان مسلح جنگیدیم یک وجب از خاک کشور عزیزمان را به دشمن ندادیم.

بهروزی‌فر در تذکر به وزیر جهادکشاورزی بیان کرد: جناب آقای ساداتی‌نژاد، برنج یکی از محصولات استراتژیک و قوت مردم است که متاسفانه از لیست محصولات استراتژیک خارج شده، افزایش بهای ادوات کشاورزی و سموم دفع آفات و نرخ کود شیمیایی به حدی رسیده که اکثر قریب به اتفاق کشاورزان عزیز و زحمتکش توان خرید آن را ندارند در این رابطه حتما تجدیدنظر شود.

وی افزود: بحث لایروبی آببندان‌ها و انهار امروز دیر شده و می‌بایستی در اسرع وقت اقدام شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، در تذکر به وزیر نیرو، یادآور شد: برادر عزیزم جناب آقای محرابیان، افزایش تصاعدی بی‌رویه آب بهای کشاورزان در سال زراعی جاری از سوی شرکت وابسته به وزارت نیرو با عنایت به سنتی و تلفیقی بودن شبکه‌های آبیاری در منطقه بیلان در هر هکتار از مبلغ ۹۴۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۰ به ۳ برابر افزایش پیدا کرده این چه حمایتی از تولید است؟ همچنین مشکلات مربوط به فرسودگی شبکه‌های آب در سطح روستاها و حتی در سطح شهرها در استان گیلان یکی دیگر از معضلات و مشکلاتی است که وجود دارد، در توسعه و در ارتباط با آبرسانی آب آشامیدنی سالم به روستاها هم اقدام موثر صورت بگیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در پایان با اشاره به مشکل فرسودگی شبکه‌های برق در این منطقه خواستار رفع آن در اسرع وقت شد.

کد خبر: ۱۹۹٬۱۹۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha