رضا نقدی در گفتگو با خبرنگار بازار، با تأکید بر اینکه آموزشهای مهارتی مهمترین رکن برای ایجاد پیشرفت و توسعه پایدار در یک کشور محسوب میشود، اظهار داشت: ۶۵ درصد فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان جذب بازار کار میشوند.
وی بابیان اینکه تربیت متخصصان کارآفرین و تعامل با مراکز صنعتی و بخشهای دولتی و خصوصی در دستور کار این دانشگاه قرار دارد، تصریح کرد: زمینههای لازم برای کسب مهارت، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای جوانان از این طریق فراهم خواهد شد.
فقدان مهارت معضل اساسی جوانان جویای کار
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای سمنان تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصتهای جدید شغلی را مهمترین هدف از اجرای دورههای مهارتآموزی این نهاد دانست و گفت: پاسخگویی به نیازهای بازار کار در حوزههای مهارتی و فنّاوری و افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری از دیگر رویکردهای این دانشگاه در سال جاری است.
نقدی با اشاره به اینکه خوداشتغالی نتیجه مهم برگزاری دورههای آموزشی و تحصیل در دانشگاه فنی و حرفهای است، خاطرنشان کرد: فقدان مهارت به یک معضل اساسی برای جوانان جویای کار تبدیلشده است.
وی رفع این مشکل را درگرو تغییر فرهنگ اشتغال، ترویج آموزشهای مهارتی و ترغیب جوانان به فراگیری از این آموزشها دانست و گفت: استان سمنان دارای چهار هزار دانشجو و چهار دانشکده فنی و حرفهای در شهرستانهای سمنان و شاهرود و امیرآباد دامغان است.
نظر شما