۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۰۴:۳۷
اتخاذ تدابیر برای تقویت ارزش پول ملی در برنامه هفتم توسعه
نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاکید کرد

اتخاذ تدابیر برای تقویت ارزش پول ملی در برنامه هفتم توسعه

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی معتقد است؛ جای تکلیف گرایی به همراه جرم انگاری در برنامه های توسعه ای خالی است.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، سیدجواد حسینی کیا، با اشاره به اولویت‌های مهم برنامه هفتم توسعه و عملیاتی کردن این برنامه اظهار کرد: به واقع در قالب این برنامه باید یک جهش اقتصادی بزرگی در کشور مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به تقویت بخش معادن کشور در برنامه پنجساله هفتم توسعه ادامه داد: بخش معادن همواره در کشور مغفول مانده است لذا باید چاره‌اندیشی جدی در زمینه معادن در برنامه پنجساله هفتم توسعه صورت پذیرد.

نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به تقویت و تکمیل زنجیره تولید پتروشیمی‌ها بیان کرد : تکمیل زنجیره تولید پتروشیمی ها باید حائز اهمیت باشد لذا باید مشوق‌ها و تخفیفات به سمت تکمیل زنجیره تولید پتروشیمی ها معطوف شود.

این نماینده مجلس در ادامه با بیان اینکه حمایت جدی از شرکت های دانش بنیان باید در قالب برنامه پنجساله هفتم توسعه مدنظر قرار گیرد، گفت: همچنین باید در این برنامه به کارآفرینان و اشتغال آفرینان امتیازات و مشوقات خوبی داد.

حسینی کیا تاکید کرد: به واقع این مشوقات باید در راستای اشتغال افزایی باشد به عنوان مثال اگر کارآفرینی ۵۰۰ اشتغال ایجاد کرد، باید مشمول معافیت مالیاتی شود تا از این طریق حوزه اشتغال رونق پیدا کند.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید بخش صنعت در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گیرد، تاکید کرد: ناهماهنگی‌ها در بخش صنعت که بخش پیشران است باید از بین برود لذا این مهم باید در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: همچنین قطب سلامت بودن ایران در منطقه از جمله مباحث مهمی است که باید در برنامه هفتم توسعه تقویت شود، چرا که ظرفیت ها در این بخش بسیار بالاست.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه در آسیب شناسی خود از برنامه ششم توسعه تاکید کرد: یک بخش زیادی از برنامه ششم توسعه به نوعی در راستای تکلیف گرایی محض بود لذا ما باید در برنامه هفتم توسعه تلاش کنیم تا این تکلیف گرایی با جرم انگاری همراه شود؛ به عنوان مثال باید گفته شود فلان مدیر موظف است سند فوق را محقق کند در غیر این صورت باید جرم انگاری لحاظ شود چراکه این مسئله باعث می‌شود تا مدیرانی وارد عرصه شوند که توان لازم را در رساندن کشور به آن هدف و نقطه ریل‌گذاری شده، داشته باشند.

این نماینده مجلس ادامه داد: به واقع جای تکلیف گرایی به همراه جرم انگاری در برنامه های توسعه ای خالی است، وگرنه مدیری پا به عرصه می‌گذارد که فضای کار را ساکت و آرام کرده و کاری هم از پیش نمی‌برد.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت بخش خصوصی در برنامه پنج ساله هفتم توسعه اظهار کرد: باید به بخش خصوصی در برنامه پنج ساله هفتم توسعه توجه جدی شود لذا باید تلقی رقیب شمردن بخش خصوصی با بخش دولتی در برنامه پنج ساله هفتم توسعه از بین برود.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی نیازمند مشوق‌های مالیاتی است، اظهار کرد: الزاماتی باید در این رابطه مدنظر قرار گیرد تا برنامه هفتم توسعه را نسبت به برنامه ششم ممتاز کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه جوانگرایی در برنامه‌های توسعه باید از پیله شعارزدگی خارج شود، بیان کرد: باید در برنامه هفتم توسعه برای این مسئله فکری اساسی کرد. باید فضای بهتری برای مدیریت جوانان در برنامه هفتم توسعه مهیا شود.

نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ثبات نرخ ارز و تدابیر اندیشیده شده برای آن در برنامه هفتم اظهار کرد: متاسفانه ارزش پول ملی در مقایسه با کشورهای دیگر مناسب نیست.

این نماینده مجلس ادامه داد: باید در راستای ثبات نرخ ارز تدابیر به نحوی باشد که نوسان ارزی نداشته باشیم. باید شفافیت در این بخش مد نظر قرار گیرد. همچنین نباید فعالیت برخی افراد به بازار ارز سایه بیاندازد و به واقع حاکمیت باید در این بخش نقش کلیدی را ایفا کند.

کد خبر: ۱۹۷٬۲۰۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha