کلیماله وثوقی در گفتو گو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: در بخش حمل و نقل کالا و بار ما با فرسودگی کامیون و ماشینآلات روبهرو هستیم که از ظرفیت نوسازی این ناوگان در سطح ملی استفاده خواهیم کرد تا بیشترین سهمیه را از واردات هفت هزار دستگاه کامیون دریافت کنیم.
وی با بیان اینکه در هشت ماهه امسال سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن کالا از طریق ناوگان بار جابجا شده است، تصریح کرد: هشت هزار دستگاه با همراهی ۱۲ هزار راننده در این حوزه فعال هستند که متوسط عمر این ماشینآلات بیش از ۱۵ سال است که تلاش میکنیم از محل واردات ماشینآلات زیر سه سال، سهمیه مناسب برای استان اردبیل دریافت کنیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای اردبیل مصوبه اخیر مجلس را در اسقاط خودروهای سنگین و توجه به واردات در نوسازی این ناوگان یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه عمر این ناوگان بین ۱۵ تا ۲۳ سال است، سعی ما بر این است تا با نوسازی ناوگان، ارائه خدمات را در این بخش تسهیل کرده و به نوعی تقویت کنیم.
وثوقی افزود: از طریق پایانه مرزی بیلهسوار ترانزیت کالا تا یک میلیون تن در هشت ماهه امسال انجام شده و ۹۱ هزار دستگاه تردد را شاهد هستیم.
وی به طول راههای استان اعم از اصلی، فرعی و روستایی اشاره کرد و ادامه داد: از ۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راههای استان، بیش از پنج هزار کیلومتر راه روستایی است که برای نگهداری و روکش آسفالت این راهها و ارتقای ایمنی بیش از یکهزار و ۱۴۰ میلیارد تومان هزینه تأمین شده است.
وثوقی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در یکهزار و ۱۲۰ کیلومتر راه روستایی استان، امسال عملیات آسفالتریزی با هزینه ۴۱۷ میلیارد تومان انجام شده و همچنان در فصل کاری سال آینده این روند ادامه خواهد داشت.
وی مجموع کار عمرانی انجام شده اداره کل راهداری استان را در سالجاری یکهزار و ۲۱۱ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تلاش ما بر این است تا در فصل زمستان نیز در قالب ۳۰۰ دستگاه ماشینآلات، ۷۵ اکیپ و ۴۰۰ نفر پرسنل با استقرار در ۲۳ نقطه حادثهخیز استان، خدمات زمستانی ارائه شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای اردبیل مخالفت سرسختانه خود را با نصب سرعتگیرهای غیرمجاز به ویژه در مسیرهای روستایی یادآور شد و بیان کرد: در یک سال اخیر بیش از ۵۰ سرعتگیر در این مسیرها رفع شده و یا نسبت به اصلاح سرعتگیرها اقدامات قانونی انجام شده است.
نظر شما