به گزارش بازار، نعمت الله ترکی در پنجاه و پنجمین گردهمایی روسای کانونهای بازنشستگان کشوری استان تهران با عذرخواهی از قصورهای صورت گرفته در سنوات گذشته در ارائه خدمات مناسب به بازنشستگان و احقاق حقوق آنها گفت: هدف و برنامه ما باید کاهش وابستگی به منابع دولت و حرکت به سمت خودکفایی و استفاده از ظرفیتها و منابع صندوق بازنشستگی و شرکتهای تابعه آن باشد.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد منابع فعلی صندوق بازنشستگی کشوری از منابع عمومی دولت تامین میشود، اظهار داشت: این روند باید تغییر کند و به سمت احیا و اصلاح ظرفیتها و سرمایههای داخلی صندوق حرکت کنیم؛ این دیدگاه نادرستی است که منابع مورد نیاز صندوق را تنها در منابع دولتی ببنیم و نگاهمان همواره به سوی دولت باشد؛ بلکه باید صندوق متکی به منابع خودش مدیریت شود.
ترکی، اجرای «مهندسی معکوس» در صندوق بازنشستگی کشوری را ضروری عنوان کرد و گفت: مهندسی معکوس یکی از روشهای مدیریتی است که با توجه به ظرفیتهای داخلی صندوق
میتوان آن را اجرا کرد و با برنامه ریزی درست، فعال سازی منابع و اصلاح حوزه اقتصادی و ایجاد زیرساختهای لازم میتوان به نقطهای رسید که این صندوق به شرایط پایدار بازگردد.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه اولویت نخست او در حوزه اقتصادی، فسادستیزی است، تصریح کرد: در طول خدمت در دولت به غیراز کار در دستگاههای اجرایی نه فعالیت اقتصادی شخصی داشتهام و نه ریالی غیر از حقوق دولت دریافت کرده ام؛ بنابراین بدون هیچ مشکل و ترسی، هرکجا تعارض منافع، تخلف و فسادی وجود داشته باشد با آن برخورد میکنم و تمام توانم را برای امانتی که به قبول کرده ام به کار خواهم رفت.
ترکی ظرفیت و نقش آفرینی صندوقهای بازنشستگی در اقتصاد جهان را کلیدی توصیف کرد و افزود: صندوقهای بازنشستگی موفق در دنیا که سهم قابل توجهی در چرخه اقتصادی کشورشان و حتی عرصه بین المللی ایفا میکنند، صندوقهای منظم، هدفمند و دارای برنامه هستند.
وی ادامه داد: متاسفانه صندوق بازنشستگی کشوری این روزها دچار روزمرگی و کارهای جمعی انفعالی شده است؛ به این معنی که اگر مشکلی ایجاد شد همگی تنها برای حل آن مشکل اقدام میکنند، در حالیکه باید برای ماه و سال آتی و برای آینده نیز هدف و برنامه مشخص و شفاف تعریف شود.
نعمتاله وجود قوانین متعدد بالادستی را یکی از مشکلات و آسیبهای جدی برای صندوق بازنشستگی کشوری و بازنشستگان زیرپوشش آن عنوان کرد و گفت: قوانین و مقررات باید مشکلات را حل کند درحالیکه اکنون بسیاری از این قوانین خود به یک مساله و آسیب جدی تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: باید در قالب یک کمیته ویژه با حضور بازنشستگان متخصص و خبره، تمامی قوانین بالادستی احصا و جمع بندی شود تا قوانینی که کارآمد و مناسب برای رفع مشکلات بازنشستگان است و عمدتا در سه حوزه درمان، حقوق و امور مالی و رفاهیات قرار میگیرد، به عنوان احکام دائمی در برنامه هفتم توسعه پیشنهاد و پیگیری شود.
ترکی با بیان اینکه خدمات رفاهی باید به گونهای باشد که یک ارزش تلقی شود و هرخدمتی ارزشمند نیست، بیان کرد: برخی خدمات به دلیل اینکه تنها از یک مرکز دریافت شده، ایجاد انحصار کرده است؛ بنابراین باید خدماتی را تعریف و به بازنشستگان ارائه کنیم که جامع و در شان این عزیزان باشد.
او به درمان و سلامت بازنشستگان کشوری به عنوان یک اولویت کلیدی و اجتناب ناپذیر اشاره و بیان کرد: با کمک تعدادی از کانونهای بازنشستگی و در کمیتهای که به همین منظور تشکیل شده است، درحال تهیه چک لیستی از نیازهای درمانی بازنشستگان هستیم تا پس از احصا و تدوین، برای بستن قرارداد با شرکتهای بیمهای که بتوانند بهترین خدمات را ارائه کنند، استفاده کنیم.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری همچنین با اشاره به ظرفیتهای بالای این صندوق در حوزه املاک و مستغلات و داراییهای منقول و غیرمنقول و امکان استفاده از آنها در حوزه رفاهی و گردشگری، گفت: باید همه این دارایی و سرمایههای عظیم موجود ثبت و ضبط شود و برای آن برنامه ریزی مشخص و شفافی صورت گیرد تا از این ظرفیتها برای حوزه رفاهی و گردشگری بازنشستگان استفاده شود.
وی کلیدیترین سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری را کانونهای بازنشستگی دانست و گفت: اگر با مشورت شما عزیزان و هم پای یکدیگر در مسیر درست و با برنامه حرکت کنیم به طور قطع میتوانیم بسیاری از مشکلات موجود را حل کنیم.
در پنجاه وپنجمین گردهمایی روسای کانونهای بازنشستگان کشوری استان تهران که با حضور تعدادی از مدیران صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، روسای کانونهای بازنشستگی استان تهران در سخنانی.
مهمترین مسائل و خواستههای بازنشستگان کشوری را با سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری درمیان گذاشتند و مشکلات و مطالبات بازنشستگان کشوری مطرح و مورد بحث قرار گرفت.
نظر شما