به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، با بیان اینکه براساس گزارش سازمان برنامه و بودجه و خزانهداری کل کشور میزان منابع و مصارف کشور در سال ۸۹ علیالرغم تمام تحریمهای ناجوانمردانه و مشکلات تقریبا به صورت کامل تامین شده است، گفت: دولت توانسته ۹۷ درصد منابع پیشبینی شده در قانون بودجه را تامین کرده و ۹۷ درصد هزینهها را هم پاسخگو باشد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: این اولین بار است که کشور با وجود تحریمها، کاهش فروش نفت، بحث مالیاتها و درآمدهای اختصاصی تحقق منابع ۹۷ درصدی داشته باشد، همچنین در سال ۹۸ وابستگی بودجه ما به نفت کاهش پیدا کرده و به ۲۲ درصد رسید که یک نرخ بسیار خوبی است.
نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به اتفاقات مثبت سال ۹۸ اظهار کرد: دولت توانست علیالرغم همه محدودیتهای بودجهای ۷۰ کیلومتر آزادراه، ۷۳۲ کیلومتر بزرگراه و ۲۷۶ کیلومتر خطوط راه آهن را احداث کند، همچنین بالغ بر ۱۰۰۰ کیلومتر بهسازی و آسفالت جادههای روستایی را انجام دهد.
کاهش درآمد گمرک و نیروی انتظامی در سال ۹۸
وی تصریح کرد: ۶ بندر کشور تجهیز، بازسازی و تعمیر اساسی شده و ۱۷ پروژه فرودگاهی کشور هم توسعه و بهسازی شد.
جعفرزادهایمنآبادی با تاکید براینکه ۱۳۰ هزار واحد مسکن مهر در سال ۹۸ به متقاضیان واگذار شده است، گفت: ۱۱ سد با حجم و مخزن ۶۷۸ میلیون متر مکعب و آب قابل تنظیم هزار و ۱۴ میلیون
متر مکعب افتتاح و ۳ سد آبگیری شد، همچنین ۱۶۲ میلیون متر مکعب حجم مخزن و آب قابل تنظیم ۱۱۹ میلیون متر مکعب و بیش از ۵۰ هزار هکتار شبکه آبیاری و زهکشی در آستانه بهرهبرداری و افتتاح قرار دارند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان کرد:۱۰ واحد نیروگاه حرارتی به ظرفیت هزار و ۷۸۶ مگاوات راهاندازی شد و ۶ واحد نیروگاه حرارتی به ظرفیت هزار و ۴۳۴ مگاوات در آستانه افتتاح است، همچنین ۵۹ پروژه پست برق افتتاح و ۴۶ پروژه خط انتقال برق و آبرسانی شرب و بهداشتی به دو هزار و ۱۶۲ روستا انجام شده است.
توجه بیشتر دولت به طرحهای ملی
نماینده مردم رشت در مجلس افزود: ۳۶ پروژه بیمارستانی به ظرفیت ۳ هزار و ۸۰۳ تخت افتتاح و ۱۷ پروژه بیمارستانی هم در بهار ۹۹ با ظرفیت دو هزار و ۵۰۱ تخت افتتاح میشود و تمام این اتفاقات مثبت با وجود مشکلات و محدودیتهای بودجهای و پولی انجام شده است.
جعفزادهایمنآبادی با اشاره به اینکه ما در کمیسیون برنامه و بودجه با وجود این مسایل چند دغدغه و تذکر هم داشتیم، گفت: درآمد گمرک جمهوری اسلامی، نیروی انتظامی، سازمان ثبت اسناد، تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، وزارت صمت و حوزه نظام وظیفه بیش از حد انتظار کاهش داشته و با توجه به مشکلات امسال دولت باید تمهیدادت جدی اتخاذ کند.
وی همچنین تصریح کرد: عدم توجه به اعتبارات استانی یکی دیگر از دغدغههای نمایندگان بود، یعنی علیالرغم همه اتفاقات خوب ملی، تقریبا استانها رها شدهاند و براساس گزارش خزانهداری کل کشور تنها حدود ۳۲ درصد اعتبارات هزینهای استان و حدود ۱۴ درصد اعتبارات تملک دارایی یا طرحهای استانی تامین اعتبار شدهاند و این موضوع بیانگر آن است که دولت به پروژههای استانی توجه نداشته است.
نظر شما