به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران در نشست آذرماه شورای روسای اتاقهای استانی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده درباره برگزاری انتخابات اتاق ایران به شایعه عقب افتادن این انتخابات اشاره کرد و گفت: در کمسیون اقتصادی مجلس پیشنهاد شد که برای برگزاری انتخابات بر اساس قانون جدید اتاق، این انتخابات با تأخیر برگزار شود که ما به شدت مخالفت کردیم.
انجمن نظارت بر انتخابات اتاق تشکیل شد
او از تشکیل انجمن نظارت بر انتخابات اتاق خبر داده و گفت: طبق قانون و زمانبندی مشخصشده ۴ نفر (آقایان میرمحمدصادقی، مرعشی، غلامحسین جمیلی و سنجابی) از ۵ نفر عضو این انجمن که از سوی رئیس اتاق انتخاب میشوند، معرفی شدهاند و در مورد نفر پنجم در انتظار معرفی وزارت صمت هستیم. این انجمن روز شنبه اولین جلسه خود را برگزار کرد. اتاقهای استانی نیز باید به زودی نمایندگان خود را در هیات های نظارت استانها معرفی کنند تا این هیات ها نیز کار خود را آغاز کنند.
توصیههای رئیس اتاق ایران برای تشکیل انجمنهای نظارت استانی
شافعی با تأکید بر اینکه انتخابات این دوره با دورههای گذشته تفاوتهای زیادی دارد ادامه داد: در اداره این دوره انتخابات باید به ظرافتهای اجرایی و قانونی توجه زیادی شود.
او خطاب به روسای اتاقهای استانی گفت: انجمنهای نظارتی که تشکیل میدهید در این دوره اهمیت زیادی دارند. به این فکر نکنیم که چه کسی به ما نزدیکتر است تا او را وارد انجمن کنیم؛ بلکه به دنبال افرادی باشیم که بزرگتر و قاطعتر بوده و بیشتر بتوانند از منافع بخش خصوصی دفاع کنند. در شهرستانها به این موضوع دقت کنید که فردی وارد انجمن نظارت شود که وجهه عمومی و اعتبار بیشتری دارد.
نگرانی روسای اتاقهای استانی از تداوم روند فعلی در اقتصاد
در ادامه این نشست، محمدرضا رمضانی معاون پارلمانی و حقوقی اتاق ایران به ارائه گزارشی از روند عملکرد هیات تحقیق و تفحص مجلس از اتاق ایران و روند تعامل با این هیات ارائه کرده و از اتاقهای استانی درخواست کرد مدارک و گزارشهای درخواست شده باقیمانده را زودتر برای تحویل به این هیات، ارسال کنند.
روسای اتاقها نیز دیدگاههای خود درباره انتخابات اتاقها و همچنین شرایط مخاطرهآمیز اقتصادی فعلی مطرح کرده و از هیات رئیسه درخواست کردند به عنوان نمایندگان بخش خصوصی، گزارش واقعی از این شرایط در داخل و موقعیت ایران در خارج از کشور به مسئولین ارسال کنند.
کیوان کاشفی عضو هیات رئیسه اتاق ایران هم با بیان اینکه بعید است حاکمیت وضعیت فضای مجازی را به شرایط قبلی بازگرداند گفت: باید فکری برای کسبوکارهای اینترنتی کرد. اتاق باید نسبت به این شرایط هشدارهای لازم را با در نظر گرفتن مصالح بخش خصوصی بدهد.
مسعود خوانساری دیگر عضو هیات رئیسه اتاق ایران پیشنهاد کرد: همه ما (هم دستاندرکاران اتاق ایران و هم روسای اتاقها) باید در نشستها و جلسات با مسئولین دولتی، وضعیت اسفبار اقتصادی را به مقامات کشور و استانها منعکس کنیم. غالب تصمیمات از موضع سیاسی است؛ اما اگر بتوانیم با ارائه دیتاهای اقتصادی تبیین کنیم که این روند فعلی قابل ادامه دادن نیست و بر این تصمیمگیریها از موضع اقتصادی اثر بگذاریم شاید گشایشی ایجاد شود.
نظر شما