اقتصاد، عامل نفوذناپذیری و سلطه‌ناپذیری کشور است
رئیس اتاق اصفهان:

اقتصاد، عامل نفوذناپذیری و سلطه‌ناپذیری کشور است

رئیس اتاق اصفهان، اقتصاد را عامل نفوذناپذیری و سلطه‌ناپذیری کشور دانست و گفت: همه دستگاه‌های حاکمیتی باید در نحوه برخورد با فعالان اقتصادی به نحوی عمل کنند تا موجب ناامیدی و یاس فعالان اقتصادی نشود.

به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، مسعود گلشیرازی رئیس اتاق اصفهان در گردهمایی بسیج تجار و فعالان اقتصادی کشور با بیان اینکه اقتصاد عامل نفوذناپذیری و سلطه‌ناپذیری کشور است، گفت: می‌طلبد تا کلیه دستگاه‌های حاکمیتی در نحوه برخورد با فعالان اقتصادی به نحوی عمل کنند تا موجب ناامیدی و یاس فعالان اقتصادی نشود.

گلشیرازی در گردهمایی بسیج تجار و فعالان اقتصادی کشور با اشاره به ابعاد گوناگون استان در حوزه‌های صنعت، اقتصاد، کشاورزی، معدن و گردشگری اظهار داشت: در راستای تربیت نیروی جوان و کارآمد، در گام نخست تحول نیروی انسانی اتاق را در دستور کار قرار داده و تمام مدیران اتاق از میان جوانان نخبه دانشگاهی انتخاب شدند. اعتقاد داریم تا از وجود جوانان در کنار باتجربه‌های حوزه اقتصاد بهره نبریم موفق نمی‌شویم و هم‌اکنون برخی از این نیروهای جوان نخبه در سمت‌های کلیدی مشغول کار هستند.

گلشیرازی با بیان اینکه اقدامات اتاق اصفهان در ۳ سال گذشته یک مدل جهادی موفق است، افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی در مرکز توسعه کسب‌وکار، ایجاد ۱۳ مرکز و شتاب‌دهنده و آموزش به کودکان ۷ ساله تا کارخانه‌دار باتجربه از جمله اقدامات اتاق اصفهان بوده است. همچنین آموزش کسب‌وکار در کنار سایر موضوعات در مراکز فرهنگی سطح استان را با ۱۰ مرکز آغاز کرده‌ایم و درحال‌توسعه این اقدامات هستیم.

رئیس اتاق اصفهان با تأکید بر پرهیز از ایجاد فضای ترس و ناامیدی در میان فعالان اقتصادی گفت: اقتصاد نقطه کلیدی و تعیین‌کننده و عامل نفوذناپذیری و سلطه‌ناپذیری کشور است و می‌طلبد تا کلیه دستگاه‌های حاکمیتی در نحوه برخورد با فعالان اقتصادی به نحوی عمل کنند تا موجب ناامیدی و یاس فعالان اقتصادی نشود.

گلشیرازی با بیان اینکه ریشه برخی ناآرامی‌ها در کشور نه اجتماعی بلکه کاملاً اقتصادی است، تصریح کرد: جنگ اوکراین یک فرصت بسیار مناسب اقتصادی برای کشور ما بود، اما برخی بازی‌های رسانه‌ای و اجتماعی اذهان را درگیر خود کرده و فرصت گسترش تجارت با روسیه نیز تحت‌الشعاع مشکلات اینترنت قرار گرفته است.

وی با اشاره به دیگر بندهای بیانیه گام دوم انقلاب خاطرنشان کرد: اتاق‌های بازرگانی و اتاق اصناف باید کارکردهای خود را پیدا کرده و برخی ضعف‌های موجود را به‌خوبی برطرف کند. امروز در میدان جنگ اقتصادی هستیم و می‌توان با عمل به رسالت خود در حوزه اقتصادی از منتظران واقعی امام زمان (عج) بود.

لزوم مقابله با حملات دشمن در میدان جنگ اقتصادی
امیررضا نقش، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز بسیجیان اصناف، بازاریان و تجار را فرماندهان جنگ اقتصادی نامید و اظهار کرد: باید هوشمندانه خود را برای مقابله با حملات ددمنشانه دشمن در میدان جنگ اقتصادی تجهیز کنیم.

وی با اشاره به انتظارات مقام معظم رهبری از دولت سیزدهم برای بازگرداندن امید و اعتماد به جامعه گفت: ایشان در دیدار اخیر خود با مردم اصفهان بر زنده نگه داشتن امید در جامعه تأکید فرمودند. کشورمان با تهدیدات بسیاری دست‌به‌گریبان است اما می‌توان با تکیه‌بر توانمندی‌ها و سرمایه انسانی از این تهدیدها فرصت ساخت تا کشورمان در تمام صحنه‌ها به‌ویژه حوزه اقتصادی موفق باشد و به اهداف ابلاغی مقام معظم رهبری برسد.

هوشیاری بازاریان کشور و عدم همراهی با اغتشاشگران
همچنین غلامرضا حسن‌پور، رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و تجار کشور با بیان اینکه در اتفاقات اخیر کشور چهره نفاق و تجزیه‌طلبان روشن شد، افزود: در شرایطی که شاهد جنگ جهانی رسانه‌ها علیه کشورمان بودیم، صبر راهبردی مقام معظم رهبری و توصیه‌های ایشان به نیروهای مسلح راهگشای کشور شد.

وی با بیان اینکه همواره باید همراه ولایت باشیم، ادامه داد: اغتشاشگران قصد داشتند بازار کشور را به تعطیلی بکشانند اما از هوشیاری و همراهی بازاریان کشور با ولایت خشمگین شدند. خوشبختانه با بصیرت بازاریان توطئه بزرگ دشمن نقش بر آب شد و وظیفه داریم با حمایت از بازاریان از همراهی آنان قدردانی کنیم.

غفلت فعالان اقتصادی ایران از ظرفیت‌های افغانستان
بهادر امینیان، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل نیز با بیان اینکه توسعه اقتصادی کشورمان منوط به توسعه صادرات است، گفت: افغانستان محیط بلافصل فرهنگی، تمدنی و جغرافیایی کشورمان است، اما متأسفانه تجار و فعالان اقتصادی کشورمان از ظرفیت‌های این کشور ۴۰ میلیونی غافل هستند.

وی با اشاره به صادرات ۳.۵ میلیارد دلاری کشورمان به افغانستان در ۲ سال گذشته افزود: این در حالی است که صادرات کشورمان به‌کل اتحادیه اروپا در ۲ سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار بوده است. هم‌اکنون با شکست آمریکا در افغانستان و خروج آمریکایی‌ها از این کشور فضای افغانستان مهیای حضور پررنگ تجار کشورمان است. علاوه بر معادن بکر این کشور، باوجود آب فراوان، زمین‌های کشاورزی و نیروی کار تلاشگر ایران می‌تواند نیاز محصولات کشاورزی خود را افغانستان تأمین کند و از واردات بی‌نیاز شود.

امینیان با بیان اینکه ایران می‌تواند از طریق افغانستان به چین و آسیای میانه متصل شود، ادامه داد: گردشگری سلامت می‌تواند یکی از حوزه‌های پرسود برای کشورمان باشد درحالی‌که کشورهای هند و ترکیه بیشترین بهره را از تجارت با افغانستان می‌برند. اگر برای حضور مؤثر در بازار افغانستان تلاش نکنیم رقابت را به هند، ترکیه و پاکستان واگذار خواهیم کرد.

بازار بکر آفریقا برای حضور تجار ایرانی
مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک ایران و آفریقا نیز با اشاره به جمعیت یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفری قاره آفریقا گفت: ۵۵ درصد مردم آفریقا مسلمان هستند و ۳۰ درصد معادن دنیا، ۹۰ درصد ذخایر الماس و ۴۵ درصد ذخایر طلای دنیا در این قاره است. حضور کشورهای اروپایی و آمریکا به‌جز غارت و صادرات یک‌طرفه عایدی دیگری برای قاره آفریقا نداشته و مردم این قاره از نگاه استعماری آنها خسته هستند؛ این در حالی است که فعالان اقتصادی کشورمان از ظرفیت بالقوه این قاره برای تجارت آگاهی ندارند. بنابراین آمادگی داریم زمینه حضور فعالان اقتصادی در این قاره را فراهم کنیم.

در بخش دیگری از این گردهمایی، مشاور رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و تجار کشور با تأکید بر ظرفیت بالای صنعت نساجی و پوشاک برای توسعه صادرات، از برگزاری ۳ نمایشگاه کیف، کفش، پوشاک و نساجی در روسیه در اسفندماه خبر داد و اعلام کرد آمادگی لازم برای ارائه تسهیلات به تجار و فعالان اقتصادی کشور برای حضور در این نمایشگاه‌ها وجود دارد.

کد خبر: ۱۹۱٬۷۴۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha