به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، احسان قمری با بیان اینکه کارگروه ویژه جهت تدوین آییننامه بازگشت ارز حاصل از صادرات از محل ورود موقت با ابتکار سازمان توسعه تجارت ایران تشکیل شده است، گفت: بر اساس آمار موجود، میزان صادرات از محل ورود موقت طی سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ حدود ۳ میلیارد دلار بوده است که عدم تعیین تکلیف بازگشت ارز این صادرکنندگان، مشکلاتی برای ایشان ایجاد کرده است.
وی پیشنهادات کارگروه را شامل سه بخش صادرات از محل ورود موقت قبل از ۲۲ فروردین ۱۳۹۷، صادرات از محل ورود موقت بعد از ۲۲ فروردین ۹۷ و تا انتهای سال ۱۳۹۸ و صادرات از محل ورود موقت از ابتدای سال ۱۳۹۹ به بعد عنوان کرد و افزود: در اولین جلسه کارگروه در خصوص بازگشت ارز حاصل از صادرات از محل ورود موقت قبل از ۲۱ فروردین تصمیمگیری و مقرر شد در جلسات آتی در خصوص سایر بازههای زمانی پیشنهادات کارشناسی ارائه شود.
قمری اظهار امیدواری کرد که کمیته ماده ۲ مستقر در بانک مرکزی نسبت به تصویب پیشنهادات کارگروه در اسرع وقت اقدام کرده تا مشکلات بازگشت ارز صادرات از محل ورود موقت مرتفع شود.
گفتنی است، کارگروه تدوین آییننامه بازگشت ارز حاصل از صادرات از محل ورود موقت با حضور مدیرکل صادرات گمرک ج. ا. ا، مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیرکل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران، مدیر صادرات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس کنفدراسیون صادرات و نماینده اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با هدف مرتفع کردن مشکلات بازگشت ارز حاصل از صادرات از محل ورود موقت تشکیل شده است.
نظر شما