۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۱
کاهش ۲۲.۷ درصدی شاخص قیمت تولیدکنندگان محصولات دامی
مرکز آمار ایران اعلام کرد

کاهش ۲۲.۷ درصدی شاخص قیمت تولیدکنندگان محصولات دامی

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل ٢٢.٧ واحد درصد کاهش نشان می­دهد

به گزارش بازار به نقل از مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور زمستان١٣٩٨ از سوی مرکز آمار منتشر شد.

در میان قلم های گاوداری صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط قلم " گاونرداشتی" (٧,٩- درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " کود" (١.٦ درصد) میباشد.

تورم فصلی

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل زمستان ١٣٩٨ به ٣/١- درصد کاهش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل(١,١-)، ٠.٢ واحد درصد کاهش دارد. در میان قلم های گاوداری صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط قلم " گاونرداشتی" (٧.٩- درصد) و بیش­ترین آن مربوط به قلم " کود"  (١.٦ درصد) می­باشد.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل زمستان ١٣٩٨ به ٣,٩٦ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل(٢٤.٧)، ٢٠.٧ واحد درصد کاهش داشته است. بنابراین، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات گاوداری های صنعتی به ازای تولید قلم های خود در داخل کشور، در فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل زمستان ١٣٩٧، ٣.٩٦ درصد افزایش دارد. در بین قلم های گاوداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم"گاو حذفی" (١٨.٤٦- درصد) و بیش­ترین آن مربوطه قلم " کود" (٢٥.٤١ درصد) می­باشد.

تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٣٦,٢ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل(٥٨.٩)، ٢٢.٧ واحد درصد کاهش نشان می­دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم های گاودارهای صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " گاو نر داشتی" (١٨.٢ درصد) و بیش­ترین آن مربوط به "گوساله نر زیر چهار ماه" (٤٣.٨ درصد) می­باشد.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در زمستان ١٣٩٨ نشان می­دهد که شاخص اکثر استان های کشور نسبت به فصل قبل با کاهش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ٦,١٤ درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان خراسان شمالی با ١٥.٠٨ درصد کاهش می باشد.

مقایسه شاخص کل استانها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می دهد که بیشترین درصد تغییر مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد با ٢١,٤٧ درصد و کمترین آن مربوط به استان آذربایجان شرقی با ٧.٩ درصد کاهش می باشد.

کد خبر: ۱۸٬۹۳۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha