به گزارش بازار، علیرضا شهیدی گفت: سازمان زمین شناسی شاخصهای خود را با شروع دولت سیزدهم تغییر داده و دقت مقیاسها را برای شناسایی بهتر از شواهد موجود در سطح زمین ۴ برابر بیشتر کرده است.
وی ادامه داد: در این زمینه استان خراسان جنوبی را به عنوان نمونه آزمایشی انتخاب کردیم و در این استان حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع برداشتهای اطلاعات پایه خود را در سه لایه شامل لایه زمین شناسی، لایه ژئوشیمی و لایه زمین شناسیِ اقتصادی انجام دادیم که انجام این طرح خروجیهای بسیار خوبی را برای ما به دنبال داشت که نمونه آن کاهش زمان برداشت اطلاعات پایه در طرحها از سه سال به یکسال بود و در نتیجه آن، خروجیهای قابل توجهی بدست آوردیم.
به گفته شهیدی؛ با اجرای این طرح ۴۷۰ محدوده معدنی را مشخص و به عنوان مثال محدوده نیکل را برای نخستین بار در شرق ایران شناسایی کردیم.
وی همچنین از واگذاری مزایدههای اکتشافی به سازمان ایمیدرو خبر داد و گفت: بر اساس تفاهم از این پس همه مزایدهها از سوی سازمان ایمیدرو انجام میشود.
رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با اشاره به آغاز اکتشافات جدید معدنی در سه استان قم، مرکزی و اصفهان از اول آذرماه افزود: در ادامه این طرح، مشخص کردیم که اکتشافات معدنی را در مناطقی مانند خراسان جنوبی و کردستان که از نظر وجود ذخایر معدنی اولویت دارند، انجام دهیم و پس از آن استان آذربایجان غربی در اولویت اکتشافات جدید معدنی خواهد بود.
شهیدی گفت: سازمان زمین شناسی از لایه ژئوفیزیک هوابرد در کنار اکتشاف در سطح هم بهره میبرد که هدف ما از این نوع اکتشاف، کشف ذخایر پنهانی است که هیچ آثار و ردی از آنها در سطح زمین وجود ندارد.
نظر شما