به گزارش بازار، علی اکبر خدایی گفت: در حال حاضر مانعی برای صادرات آبزیان ایران نیست بلکه محصولات در این حوزه به تمام قارههای دنیا صادر میشود، اما بازگشت ارز حاصل ازصادرات و همینطور بحث حمل و نقل آبزیان به دلیل شرایط تحریمی با مشکلاتی همراه است.
خدایی ضمن اشاره به اینکه ظرفیت بسیاری خوبی برای تولید انواع آبزیان در کشور وجود دارد، گفت: بخش عمدهای از این تولیدات صادراتی است.
دبیرکل اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران با بیان اینکه ایران کشوری کم آب در دنیا به شمار میرود، افزود: به نظر میرسد خیلی جای توسعه برای پرورش آبزیان آب شیرین مثل قزل آلا یا کپورماهیان در کشور وجود نداشته باشد از این رو ضرورت دارد در این حوزهها بر روی راندمان و افزایش برداشت در واحد سطح تمرکز شود.
خدایی ضمن اشاره به آغاز پرورش ماهی قزل آلا در آبشور دریای خزر گفت: تغییر رویکرد پرورش این ماهی از آب شیرین به سمت آب شور در حال انجام است.
این مقام مسوول با تاکید بر اینکه ظرفیت سرمایه گذاری در حوزه پرورش آبزیان در آبهای شور و لب شور کشور بطور کامل مهیاست، یادآور شد: زمینهای زیادی در سواحل جنوبی ایران و همچنین آبهای غیر متعارف مثل آبهای لب شور در استانهای مرکزی ایران مثل یزد، سمنان، کرمان و دیگر نقاط بستر مناسبی برای سرمایه گذاری دراین حوزه هاست.
دبیرکل اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران در ادامه از صادرات میگوی ایران به ۲۱ کشور دنیا خبرداد و یادآورشد: کشور در بحث پرورش این آبزی از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است.
نظر شما