۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
دکتر حسین اعلایی، مدال نقره مسابقات اعضای فدراسیون بین المللی مخترعین ۲۰۲۲ را از آن خود کرد

دکتر حسین اعلایی، مدال نقره مسابقات اعضای فدراسیون بین المللی مخترعین ۲۰۲۲ را از آن خود کرد

مدال نقره مسابقات مخترعین سوییس ۲۰۲۲ ویژه مخترعان و نوآوران عضو فدراسیون مخترعین توسط آقای حسین اعلایی مخترع ۴۱ ساله ایرانی کسب شد.

بازار؛ گروه صنعت: به گزارش بازار، مسابقات مخترعین ویژه ی اعضای فدراسیون بین المللی مخترعین ۲۰۲۲ در شهر ژنو سوییس با حمایت ویژه فدراسیون بین المللی مخترعین و سازمان مالکیت فکری جهانی و مجموعه افق پژوهش نیکان برگزار شد. در این سری از مسابقات حداقل ۶۵۰ اختراع از بیش از ۳۵ کشور از سراسر دنیا حضور داشتند که مخترع خلاق و خوش فکر ایرانی جناب آقای دکتر حسین اعلایی Hossein Alaei موفق به کسب مدال نقره این مسابقات شد.

به گفته اقای دکتر اعلایی Hossein Alaei " امروزه نیاز به مصالح ساختمانی سازگار با محیط زیست، که با الزامات قانونی نیز مطابقت داشته باشد، برای استفاده در صنعت ساختمان بیش از گذشته احساس می شود. این مواد می تواند از مصالح لاستیکی یا پلاستیکی بازیافت شده باشد. از سوی دیگر با نخاله هایی که در طول ساخت و ساز تولید می شوند روبرو هستیم، که می بایست با محیط زیست سازگار و قابل استفاده مجدد باشند. در حال حاضر مصالح ساختمانی مورد استفاده در صنعت ساختمان، مانند مواد جاذب صدا، مواد عایق حرارتی و.. تولید و تصفیه آنها بسیار گران بوده و تنها درصد کمی از آنها مواد قابل استفاده مجدد هستند . این اختراع اثرات و مزایای بسیاری می تواند داشته باشد که چند مورد آن به اختصار عبارتست از:

سبک بودن مواد

تولید مصالح ساختمانی بازیافتی با استفاده از لاستیک های ضایعاتی خودرو

عدم استفاده از معادن سنگ طبیعی و خاک

استفاده از لاستیک های استفاده نشده

بازیافت لاستیک.

همچنین دکتر حسین اعلایی اذعان "از جمله انگیزه های من در ارتباط با این اختراع اینست که با توجه به اینکه صنعت ساختمان در ایران جزو صنایع پیشرو هست و بصورت مستقیم و غیر مستقیم افراد بسیاری با این صنعت در ارتباط هستند و شغل انها بواسطه این صنعت تعریف میشود لذا رونق این صنعت از اهمیت بالایی برخوردارست. از طرفی بحث منابع و مصالح و حفاظت از منابع با ارزش داخل کشور و نیز بحث تولید ضایعات در کشور هست که می تواند اثرات جبران ناپذیری را برای جامعه بدنبال داشته باشد. اگر ما بتوانیم در صنعت ساختمان سازی ، مصالح را از ضایعات بدست اوریم عملا میتوانیم ازدو طرف سوداور باشیم. و در اینصورتست که منابع موجود در کشور عملا برای نسل آینده حفظ و نگهداری خواهد شد. البته بطور قطع، هزینه های تمام شده ی تولید از ضایعات نیز بسیار کمتر از هزینه ی تمام شده تولید از منابع خواهد بود. با توجه به اینکه تحصیلات و شغل بنده ساختمان سازیست و همه روزه شاهد ضایعات بسیار زیاد تولید شده در این صنعت هستم لذا همیشه به این فکر کرده ام که چگونه این امکان وجود دارد که بتوان ازین ضایعات برای بدست آوردن مصالح مورد نیاز، استفاده کرد. این طرح با ارزش بعد از تولید ، در سازمان مالکیت فکری جهانی به ثبت رسیده است که این امرمهم به همت مجموعه افق پژوهش نیکان میسر گردیده است ."

اقای اعلایی علاوه بر کار در زمینه عمران و سازه و کار برروی این اختراع ارزشمند، سوابق با ارزشی در زمینه آموزش دارند و بعنوان استاد دانشگاه فعالیت درخوری را در استان مازندران داشته اند که هر ساله بعنوان استاد برتر از ایشان تقدیر بعمل امده است، همچنین ایشان آموزش عناوینی درسی را در دوره های مرتبط با ارتقا پایه مهندسین در سازمان نظام مهندسی استان مازندران، عهده دار می باشد.

کد خبر: ۱۸۱٬۹۰۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha