علی اعلایی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: ظرفیت های فوق العاده ای در استان ایلام برای ایجاد صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی وجود دارد.
وی افزود: این استان در بخش تولید گوشت قرمز، دانه های روغنی، عسل، باغات، روغن حیوانی، مرغ و...ظرفیت های بی نظیری برای ایجاد واحدهای تبدیلی و بسته بندی دارد.
اعلایی ادامه داد: تاکنون در حوزه صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی استان ایلام در حوزه زراعت ۱۰۰ طرح، در حوزه محصولات دامی نیز حدود ۲۰ طرح، فعالیت ۳ کشتارگاه دام و طیور، فعالیت ۹ مورد سردخانه با ظرفیت نگهداری حدود ۱۰ هزار تن و در بخش محصولات باغی و نیز گیاهان دارویی شرکتهای خوبی ایجاد شده است.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی ایلام بیان داشت: اشتغالزایی مستقیم طرحهای تبدیلی و تکمیلی در استان حدود یک هزار و ۱۸۰ نفر و اشتغال غیر مستقیم نیز حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر است.
استان ایلام مستعد ایجاد کارخانه روغن کشی است
وی گفت: با توجه به تولید دانه های روغنی مثل کلزا در استان ایلام، این استان مستعد ایجاد کارخانه روغن کشی است که در این رابطه تاکنون ۲ مجوز صادر شده است.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی ایلام با اشاره به ظرفیت های بی نظیر استان ایلام در بخش گیاهان دارویی، افزود: بیش از یک هزار گونه گیاهی در استان ایلام شناسایی شده که ۳۵۰ گونه آن دارویی و ۵۵۰ گونه آن شهدزا مختص تولید عسل هستند.
اعلایی اضافه کرد: سرمایهگذاری در حوزه صنایع تبدیلی و فراوری گیاهان دارویی از مهمترین نیازهای استان ایلام است.
وی با اشاره به تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن شیر خام در ایلام، گفت:ایجاد صنایع تبدیلی باعث رونق دامداری و اشتغال در استان می شود، ایجاد صنابع تبدیلی باعث می شود دامدران انگیزه بیشتری برای فعالیت و تولید محصول شیر داشته باشند.
نظر شما