حسینعلی خواجه مظفری در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: در پنج ماه نخست ۱۴۰۱ در مجموع ۴۱ فقره حادثه ثبت شده که این رقم در سال گذشته حدود ۸۰ نفر بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان افزود: در سال گذشته در مجموع حدود هفت هزار و ۵۰۰ فقره بازرسی از کارگاه های مختلف استان در سال گذشته انجام شده که این عدد در سال جاری رشد محسوسی داشته است.
وی ادامه داد: برخورد قاطع با کارگاه های ناایمن به طوردجدی در دستور کار قرار گرفته، به طوری که مجموع واحدهای خطرآفرین پلمب شده در سال گذشته ۱۲ فقره بود اما در پنج ماه نخست امسال ۲۱ مورد کارگاه ناایمن به دستور مقام قضایی پلمب شده است.
خواجه مظفری گفت: در حالی که حوادث حوزه ساختمان نسبت به سایر محیط های کار در جهان حدود ۳۵ درصد بیشتر، این رقم در ایران حدود ۵۰ درصد است.
وی ادامه داد: فعالیت های پرمخاطره در صنعت ساختمان مانند فعالیت در ارتفاع، گودبرداری، حفاری سبب افزایش آمار حادثه دیدگان این صنعت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان افزود: موقتی بودن حضور کارگران ساختمانی در صنعت ساختمان سبب شده است تا مقوله آموزش در صنعت جدی دنبال نشود و کارفرمایان ارتقای سطح ایمنی و کم خطرسازی کارگاه ها را یک هزینه زائد تلقی کنند در حالی که این امر یک سرمایه گذاری برای ارتقای بهره وری در پروژه های ساختمانی محسوب می شود.
نظر شما