به گزارش بازار، حسن حسینقلی افزود: ضعف رقابت در معدن در حالی است که دولت، مجلس و مسئولان مربوطه در سنوات گذشته توجه کافی به بخش معدن به ویژه اکتشاف و فرآوری مواد معدنی نداشته اند.
وی اضافه کرد: مزیت رقابتی باید در کنار این مزیت نسبی معدن قرار گیرد تا این مزیت نسبی به پول، رفاه، تولید و صادرات تبدیل شود.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان سرب و روی ایران گفت: هم اکنون از ۱۱ هزار و ۵۰۰ معدن در کشور پنج هزار و ۵۰۰ معدن فعال است و خیلی از این معادن فعال نیز در حال تعطیل شدن هستند.
حسینقلی ادامه داد: متاسفانه از سه سال پیش، بدون کار کارشناسی و همچنین بدون در نظر گرفتن اینکه معادن تامین کننده مواد اولیه خیلی از صنایع در کشور هستند ورود ماشین آلات معدنی به کشور ممنوع شده که این امر روند عملیات معدنی از جمله استخراج را دچار مشکل کرده است.
وی گفت: معادن تامین کننده مواد اولیه مورد نیاز بسیاری از صنایع بوده و در امر خودکفایی صنعتی، ایجاد اشتغال مولد و افزایش تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه یک کشور نقش بسزایی دارند ضمن اینکه بخش معدن و صنایع معدنی بهعنوان یکی از حوزههای مهم اقتصاد کشور در افزایش تولید ناخالص داخلی، رشد اقتصادی، ایجاد فرصتهای شغلی، تامین منابع مورد نیاز بسیاری از صنایع، تامین اهداف توسعه پایدار در کشور نقش آفرین است.
۲۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۰:۵۳
ضعفِ رقابت؛ چالش جدی در حوزه معدن
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان سرب و روی ایران گفت: معادن بسیار زیاد و متنوع جزو مزیتهای نسبی کشور محسوب میشود، اما بستر لازم که همان، رقابت باشد در بخش معدن بسیار ضعیف است.
کد خبر: ۱۷۵٬۸۱۴
نظر شما