به گزارش بازار، محمد رمضانی افزود: ظرف چند روز آینده با سنکرون چندین واحد جدید نیروگاهی رکورد افزایش ظرفیت نیروگاههای حرارتی کشور شکسته خواهد شد.
وی تصریح کرد: پیش ازاین بیشترین میزان افزایش ظرفیت نیروگاههای حرارتی، مربوط به سال ۸۹ با رقمی بالغ بر چهار هزار و ۲۵۲ مگاوات بوده است.
رمضانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تامین برق پایدار روزهای اوج مصرف تابستان امسال، گفت: به منظور کاهش ناترازی تولید و مصرف برق و جلوگیری از بروز خاموشی، مجموعا بیش از چهار هزار مگاوات از طریق احداث ۱۷ واحد نیروگاهی به ظرفیت سه هزار و ۲۷ مگاوات و اجرای طرحهای ارتقای توان عملی واحدهای گازی و سیکلترکیبی و همچنین رفع محدودیت نیروگاههای بخاری به ظرفیت یکهزار و ۳۵ مگاوات اجرایی شده است.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت نیروگاههای حرارتی کشورمان با سنکرون واحدهای یاد شده از مرز ۷۲ هزار مگاوات عبور کرده است، ادامه داد: پروژههای سنکرون شده در این بازه زمانی شامل: واحدهای گازی نیروگاههای هنگام، پاسارگاد قشم، میانرود، آریان زنجان (دو واحد)، ایران الانجی (سه واحد)، مهتاب کویر (دو واحد) و شهید باکری بوده است. همچنین در این مدت واحد بخار نیروگاههای جهرم، هریس، ارومیه، چابهار، بعثت پارسجنوبی و غربکارون به بهرهبرداری رسیده است.
سرپرست معاونت توسعه طرحهای شرکت برق حرارتی، با اشاره به اجرای پروژههای ارتقای توان تولید نیروگاههای موجود برای افزایش پایداری شبکه برق کشور، گفت: در پی انجام این طرح حدود ۹۳۵ مگاوات از طریق ارتقای توان عملی واحدهای گازی و سیکلترکیبی و ۱۰۰ مگاوات از طریق رفع محدودیت نیروگاههای بخاری به ظرفیت تولید برق حرارتی کشور افزوده شده است.
رمضانی با تقدیر از همکاری بخش خصوصی و صنایع برای تحقق این دستاورد، افزود: این میزان رشد ظرفیت در بازه زمانی کمتر از یکسال به دست آمده است که دستیابی به چنین ظرفیتی در طی چند دهه اخیر کمسابقه بوده است.
نظر شما