به گزارش بازار، مدیر کل دفتر مهندسی و راهبری شبکه توانیر، ضمن بیان اینکه معمولا خسارات وارده، خسارات ثانویه هم هستند، گفت: این خسارات مدتی طول می کشد که به طور دقیق احصا بشود که قطعا بیشتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه صنعت برق نسبت به تامین منابع و پشتیبانی های لازم از شرکت های توزیع نیروی برق خود، اقدام خواهد کرد، افزود: خسارت در رابطه با توزیع است که البته شبکه های انتقال و فوق توزیع هم، جداگانه خسارت هایی را دریافت کرده اند. بیشتر استان های جنوبی به شکل گسترده تری در معرض سیلاب قرار گرفتند که شامل استان های سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس و تا حدودی خوزستان و بوشهر می شود.
مسعود صادقی، اضافه کرد: کار کردن با برق، واجد یکسری ملاحظات و رعایت نکات ایمنی است، خصوصا زمانی که شبکه ها در معرض بحران های مختلف از جمله زلزله و سیل و ... قرار می گیرند. در جاهایی که آبگرفتگی هایی اتفاق می افتد، شبکه ها و تاسیسات که از فلز هستند مثل تابلوهای برق و پست های برق، باید از نزدیک شدن و لمس بدنه های فلزی خودداری شود.
وی گفت: بعضا پایه ها دچار نشست و سقوط می شوند که این موارد را بایستی با قید فوریت اطلاع رسانی کنند، خصوصا زمانی که منازل و اماکن کاری دچار آبگرفتگی می شود.
مدیر کل دفتر مهندسی و راهبری شبکه توانیر در پایان با اشاره به شماره ۱۲۱ که شماره اتفاقات عملیات برق هست، گفت: همکاران به شکل ۲۴ ساعته برای امدادرسانی در خدمت مردم هستند تا ضمن برقراری ایمنی در محل، توصیه های لازم را بکنند.
نظر شما