حسین رحمانی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان این نکته که با گذشت بیش از سه دهه سرمایهگذاری در حوزه زیرساختی برای شهرک صنعتی آق قلا نشده، اظهار کرد: در حال حاضرنیز به دلیل هزینههای بالای مالی کسی حاضر به بهسازی این منطقه نیست.
مدیرعامل شرکت کیمیا رشد ضمن اعلام این مطلب که شهرک صنعتی رها شده، افزود: با وجودی که شهرک صنعتی آق قلا قدیمیترین شهرک صنعتی استان بوده و بزرگترین واحدهلی تولیدی گلستان در آن مستقر هستند اما متأسفانه زیرساخت آن وضعیت نامناسبی دارد.
وی نبود روشنایی معابر، آسفالت و تصفیه خانه مناسب را از جمله مشکلات شهرک صنعتی آق قلا برشمرد و گفت: پائین بودن ظرفیت برق این شهرک و آلودگی آب آن از دیگر چالشهای پیش روی واحدهای تولیدی است.
این فعال اقتصادی از حمل تانکر آب به صورت شخصی برای استفاده کارکنانش خبر داد و گفت: این اقدام هزینههای تولید را چند برابر میکند اما برای حفظ سلامتی پرسنل ناگزیر به این کار هستم.
او از جانمایی نامناسب نخستین شهرک صنعتی استان انتقاد کرد و گفت: قرار گرفتن شهرک در منطقه جغرافیایی نامناسب باعث آبگرفتگی معابر و خیابانهای آن با بروز بارندگیهای شدید میشود.
مدیرعامل شرکت کیمیا رشد ادامه داد: اگر از ابتدا جانمایی مناسبی برای شهرک صنعتی تعیین میشد و زیرساخت، تأسیسات زیربنایی و حاملهای انرژی آن به درستی انجام میشد و در اختیار شرکت عمران قرار میگرفت نگهداری و مرمت آن هزینه چندانی برای واحدهای تولیدی نداشت.
او با بیان اینکه منبع درآمد شرکت عمران بسیار ناچیز است، افزود: این منبع درآمد فقط کفاف هزینه پرسنل شهرک و حمل زباله را میکند.
رحمانی وجود شرایط نامناسب شهرک صنعتی آق قلا را عامل بیرغبتی سرمایهگذاران جدید دانست و افزود: سرمایهگذار وقتی وارد شهرک صنعتی میشود با مشاهده شرایط نامناسب آسفالت و زیرساختهای آن تمایلی به استقرار در این محیط صنعتی ندارد چراکه به مراتب شرایط شهرک صنعتی در استانهای بزرگ برای چنین سرمایهگذارانی فراهمتر است.
او در خاتمه یادآور شد: تمام لوله کشیهای آب باید عوض شود و تصفیه فاضلاب بازسازی نیز نیاز به اصلاحات دارد و تا زمانی که این موارد به درستی اجرا نشود نمیتوان انتظار بهرهبرداری مناسب از واحدهای تولیدی داشت.
نظر شما