به گزارش بازار، محمد علی اکبری افزود: از عموم مردم خواستیم اشکالات در شبکه توزیع و انتقال برق از قبیل روشنایی معابر در طول روز یا مشکلاتی که در پایههای برقی مشاهده میکنند و همچنین در مورد نظارتهای مردمی بر دستگاههای اجرایی و دولتی که مدیریت مصرف را رعایت نمیکنند و مصرف الگوی آنها خارج از عرف متعارف باشد اینها را میتوانند به شمار تلفن ۱۲۱ و از طریق نرافراز کاربردی برق من گزارش دهند و ما هم به رسم قدردانی و تشکر از این بزرگواران که این مسئولیت اجتماعی را متحمل شدند در انتهای طرح هدایایی را به رسم یادبود تقدیم میکنیم.
وی در خصوص مصادیق پرمصرف بودن ادارات گفت: مصادیق پرمصرفی ادارات مصوبه هیات دولت مورخه ۱۸ اردیبهشت ماه امسال مشخص کرده که دستگاههای اجرایی باید سیستمهای سرمایشی شان را بر روی دمای ۲۵ درجه تنظیم شود. همچنین سیستمهای اداری و تجهیزات اداری بعد از پایان وقت اداری باید به صورت کامل قطع شود و از مدار خارج شود.
مدیرکل روابط عمومی شرکت توانیر ادامه داد: یکی دیگر از مصادیقی که مدنظر است بحث نورپردازیها و روشناییهایی که در نمای ساختمان و یا محیط اطراف ساختمان است همه این موارد را مردم میتوانند نظارت داشته باشند و بر نوع مصرف دستگاههای اجرایی نظارت بیشتری داشته باشند.
وی درباره ادارات پرمصرفی که شناسایی و برق شان قطع میشود بر چه اساس رتبه بندی و وارد لیست قطعیها میشوند. افزود: ما به چند طریق شناسایی دستگاههای پرمصرف را داریم یکی بحث نظارتهای میدانی است که همکاران ما در بخشهای مختلف در سطح کشور حضور میدانی دارند و در آنجا بررسی میکنند و خارج از این باشد قطعا برخورد میکنند و متوجه اخطار و یا قطع برق میشوند.
اکبری ادامه داد: در مصوبه هیات دولت تصریح کرده باید دستگاههای اجرایی مصرف برق خود را در زمان اداری ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته زمان مشابه کاهش بدهند و در بعد از وقت اداری ۶۰ درصد نسبت به طول روز کاهش مصرف داشته باشند.
وی گفت: از آنجایی که تمام دستگاههای دولتی ما مجهز به سیستمهای اندازه گیری هوشمند یا همان کنتورهای برق هوشمند هستند میزان مصرف روزانه و لحظهای را پایش میکنیم و اگر میزان ۳۰ درصد کاهش و یا ۶۰ درصد کاهش را رعایت نکرده باشند قطعاً اختیار و اقدامات اجرایی روی آن انجام میدهیم.
نظر شما