۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰
پیشنهاد تمدید شش ماهه اجاره‌نامه‌ها در هیات دولت
وزارت راه و شهرسازی پی گیری می کند؛

پیشنهاد تمدید شش ماهه اجاره‌نامه‌ها در هیات دولت

محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان از احتمال اجرایی و الزامی شدن تمدید ۶ ماه اجاره نامه مستاجران به دلیل بحران کرونا خبر داد و گفت: طرح جامع مدیریت صنعت ساختمان کشور به منظور سهیم‌کردن تمامی دست اندرکاران این صنعت، مراحل نهایی خود را طی می‌کند.

به گزارش بازار در حالی که تمدید خودکار اجاره نامه ها در کشورهایی همانند انگلیس به خاطر بحران کرونا اجرایی شده است، به نظر می رسد که در داخل کشورمان نیز این طرح طرفدارانی دارد و بر این اساس معاون وزیر راه و شهرسازی از ارایه این پیشنهاد به هیات دولت خبر می دهد.

محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان در خصوص تمهیدات وزارت راه و شهرسازی برای مستاجران اعلام کرد: با توجه به بحران کرونا و شیوع این بیماری همه‌گیر و نگرانی مردم از نقل و انتقال به واحدهای جدید و همچنین مشکلاتی که در خصوص اجاره‌بها ایجاد شده است، وزارت راه و شهرسازی مصوبه پیشنهادی را برای دولت به منظور تمدید خودکار ۶ ماهه اجاره‌نامه مستاجران، ارایه کرده است.

معاون مسکن و ساختمان با اشاره به اینکه مستاجران در حال حاضر امکان جابه جایی ندارند، افزود: هم اکنون امکان دید و بازدید از واحدهای مسکونی فراهم نیست و درعین حال منابع درآمدی اکثریت مردم کاهش چشمگیری داشته است که این مساله به ویژه در کلانشهرها مشکلات عدیده ای را برای شهروندان ایجاد کرده است. به همین منظور این پیشنهاد از سوی وزارت راه و شهرسازی برای تصویب در دولت و الزام آور شدن آن در دست بررسی قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی از دیگر اقداماتی که در معاونت مسکن و ساختمان در دست پیگیری قرار دارد را طرح جامع مدیریت صنعت ساختمان عنوان کرد و توضیح داد: طرح جامع مدیریت صنعت ساختمان کشور مراحل نهایی خود را طی می کند. در این طرح به این شیوه برنامه ریزی شده است تا تمامی بازیگران صنعت ساختمان از تولیدکنندگان مصالح ساختمانی تا سایر بخش‌ها، جایگاهشان در این صنعت مشخص شود.

محمودزاده اجرایی و عملیاتی شدن این قبیل از طرح‌ها، را ارتقای وضعیت اقتصادی کشور دانست و گفت: با توجه به اقتصاد بعد از نفت و شرایطی که هم‌اکنون با آن مواجه هستیم و ضرورت این مهم، به نظر می‌رسد که باید توجه ویژه‌تری نسبت به مسکن و سرمایه گذاری در این بخش و سهیم کردن افراد بیشتر در آن مدنظر قرار گیرد و در برنامه‌ریزی‌ها لحاظ شده و اجرایی و عملیاتی شود.

هرچند این طرح به مدت سه ماه در برخی از کشورهای کرونازده اجرا شده است، اما باید دید واکنش صاحبخانه های ایرانی نسبت به این طرح چه خواهد بود. البته به نظر می رسد با کار رسانه ای درست و منطقی، می توان شرایط را برای اجرایی کردن این طرح فراهم کرد.

کد خبر: ۱۵٬۹۱۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • ضیا ۱۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
      0 0
      سلام. اگر مستاجری بخواهد در موعد مقرر محل تحت اجاره را تخلیه کند و از صاحب خانه بخواهد که مبلغ ودیعه ای (رهن ) را که نزد موجر دارد در همان زمان مقرر دریافت کند، در صورت نبود مستاجر جدید تکلیف صاحب خانه چیست؟