سید پژمان شیر مردی در حاشیه برگزاری مراسم روز بسیج اساتید و بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران به میزبانی دانشگاه دامغان در گفتگو با خبرنگار بازار، ضمن بیان اینکه به دنبال راه اندازی سامانههای پرتو دهی در ۱۲ منطقه اولویت دار منطقه دار کشور هستیم، ابراز داشت: بر اساس آمایش سرزمین ظرفیتهای این مناطق احصاء و برای آن برنامه ریزی لازم شده است.
وی در ادامه افزود: در نهایت به این نتیجه رسیدیم که اگر بخواهیم محصول صادراتی با کیفیت داشته باشیم و همچنین برای مصرف داخل میبایست حتماً این حلقه آخر زنجیره تأمین یعنی سامانههای پرتو دهی در کشور راه اندازی شود.
معاون سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه استفاده از پرتودهی برای افزایش ظرفیت در بخش سامانههای الکترون و پرتوگاما طراحی شده است، ابراز داشت: این پتانسیل خوبی برای افزایش انبارمانی و بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی خواهد بود.
شیر مردی با تاکید بر اینکه استفاده از این سامانه در کاهش آفتهای محصولات کشاورزی مؤثر است، تصریح کرد: این فرصتی که میتواند ضمن کمک به اقتصاد کشور، غذای سالم را نیز تحویل جامعه دهد.
وی ضمن بیان اینکه علاوه بر موارد فوق در بخشهای رادیولوژی و پزشک هستههای نیز به کمک تسهیل شرایط زندگی مردم آمده است، افزود: هم اکنون این اقدام برای ۲۰۰ مرکز پزشکی هستهای کشور نیز انجام میشود.
نظر شما