به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، علی خان محمدی، دبیر انجمن گندم کاران گفت: متاسفانه نه دولت و نه ساختارهای مجلس در رابطه با الگوی کشت مصوب سال ۸۸ کاری نکرده اند.
وی در ادامه افزود: ما باید نظام مهندسی کشور شامل ۶۰۰ هزار تحصیل کرده ی کشاورزی را برای الگوسازی کشت روانه مزارع کنیم. متاسفانه نگاه ها به الگوی کشت در کشور ما اینگونه است که کشاورز چه محصولی کشت کند تا سریعاً بفروشد و به پول برسد لذا باید زیرساخت ها را اصلاح و تولید را پایدار کنیم.
دبیر انجمن گندم کاران معتقد است که کشاورز قراردادی و الگوسازی در کشت باعث صرفه جویی در میزان مصرف آب، نهاده ها، نیروی انسانی، ماشین آلات و تولید محصولات بر اساس نیاز و ذائقه مردم کشورمان خواهد شد.
خان محمدی متذکر شد: تا زمانی که نگاه دولت این باشد که از جیب خود کشاورز به بخش کشاورزی یارانه دهد کشاورزی به جایی نخواهد رسید. دولت باید یارانه ای که به کود و سموم می دهد را مستقیماً بهکشاورز دهد تا کشاورز خودش انتخاب کند و کیفیت تولیداتش را بالا ببرد.
وی با بیان اینکه تحریم و بحران کرونا هیچ تأثیری بر بخش کشاورزی ندارد گفت: ما در سخت ترین موقعیت ها سفره مردم را رنگین کردیم و اجازه ندادیم مردم در تأمین غذا دچار سختی شوند.
خان محمدی پیاده سازی الگوی کشت و کشت قراردادی و ارائه آموزش های نوین به کشاورزان را در جهت افزایش کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی ضروری خواند و بر آن تأکید کرد.
نظر شما