به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی سازمان صمت فارس، حمیدرضا ایزدی در جریان بازدید استاندار فارس و دستگاههای ذی ربط از صنایع قطعات الکترونیک شیرازگفت: امسال سال «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» به عنوان شعار محوری توسط مقام معظم رهبری تعیین و ابلاغ شده بنابراین شرایط اشتغال، تولید و ظرفیتهای تولیدی و اقتصادی استان و کشور ایجاب میکند برای رسیدن به شرایط مطلوب، از تمامی قابلیتها و توانمندیهای صنایع بزرگ به بهترین وجه ممکن استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت ها، قابلیت ها و توانمندیهای زیادی در صنایع قطعات الکترونیک شیراز و فاتح صنعت وجود دارد، بیان کرد: رشد، توسعه و بهره وری از میزان تولیدات این ۲ مجموعه بزرگ تخصصی موجب افزایش نرخ اشتغال و درآمد و کاهش بیکاری می شود.
ایزدی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در راستای اینکه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرینی موجب پیشرفت اقتصادی خواهد بود یادآور شد: در این راستا اولین نمایشگاه تولید ایرانی دانش بنیان در تاریخ ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۱ تا ۳ تیرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی فارس برگزار می شود.
وی افزود: صنایع قطعات الکترونیک به عنوان یکی از شرکتهای تخصصی صا ایران در زمینه انجام تحقیقات، طراحی، تولید و تأمین محصولات، خدمات و قطعات در حوزههای مختلف فناوری الکترونیک، و فاتح صنعت بعنوان یکی از گروههای صنعتی برتر کشور فعالیت در زمینه طراحی، تولید، نصب، راه اندازی و مهندسی، صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع معدنی با تکیه بر پتانسیلهای درونی و فرصتهای محیطی و با مشارکت شرکتهای داخلی و خارجی در سطح ملی و فرا ملی خود پیشگام هستند.
رئیس سازمان صمت فارس اضافه کرد: توجه به تولید محصولات و تجهیزات دانش بنیان و استفاده از جدیدترین و به روزترین فناوریهای روز دنیا در حوزههای مختلف طراحی و ساخت تجهیزات، ازمهمترین نقاط قوت این مجموعه های صنعتی در استان است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به مقوله کیفی سازی کالا و محصولات در این استان، اظهار کرد: افزایش تولید، استفاده بهینه از ظرفیتها، فراهم آوردن سیستم استاندارد در تولید تجهیزات و توجه به امر تحقیق و توسعه در کنترل کمی و کیفی محصولات از جمله موفقیتهای این ۲ واحد صنعتی است.
ایزدی گفت: حفظ واحدهای موجود، توسعه شرکتهای صنعتی، حمایت از صنایع دانش بنیان، بازسازی و نوسازی ماشینآلات خط تولید، توجه به سرمایهگذاری در صنایع مادر، کیفی سازی محصولات بومی و تقویت صادرات از مهمترین و محوریترین رویکردهای این سازمان در بخش صنعت است.
وی اضافه کرد: در شرایط فعلی همافزایی با تشکلهای بخش خصوصی، همکاری و هماهنگی مدیران ملی و استانی، سیاستگذاران، صنعتگران و کارآفرینان، مراکز علمی و دانشگاهی و دانشگاهیان بهرهمندی از دانش روز توام با فناوریهای برتر دنیا، حضور در نمایشگاههای خارجی، تلاش در امر برندسازی در سطح بینالمللی و شناساندن قابلیتها، افزایش تولید، استفاده بهینه ازظرفیت ها، فراهم آوردن سیستم استاندارد در تولید تجهیزات، توجه به امر R&D در کنترل کمی و کیفی محصولات اهمیت بسزایی در توسعه اقتصادی دارد.
نظر شما