۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۶
آمادگی وزارت ارتباطات برای تحول دیجیتال در ارتش
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد

آمادگی وزارت ارتباطات برای تحول دیجیتال در ارتش

زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اعلام آمادگی وزارت ارتباطات برای تحول دیجیتال در ارتش ضمن گفت: پیشرفت‌های ارتش در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تحسین‌برانگیز است.

به گزارش بازار، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور در فرماندهی ستاد کل ارتش جمهوری اسلامی ایران برای امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان وزارت ارتباطات و ارتش، به همراه جمعی از معاونان در نشستی با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش و جمعی دیگر از فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران، شرکت کرد.

وزیر ارتباطات در این نشست ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای پیروزی انقلاب و دفاع مقدس و به طور ویژه شهدای ارتش سرافراز جمهوری اسلامی و به‌خصوص شهدای حوزه فاوا گفت: جا دارد تبریک و تسلیت عرض کنم شهادت شهید مدافع حرم، «صیاد خدایی» که توسط عوامل آمریکایی و صهیونیستی ترور شدند و به فیض شهادت نائل آمدند. این شهادت خود گویای آن است که در باغ شهادت در این کشور همچنان باز است.

وی افزود: در طول دوران دفاع مقدس، همیشه تلاش‌گران عرصه ارتباطات و مخابرات در صف مقدم و در کنار فرماندهان جنگ برای برقراری زیرساخت‌ها و فراهم‌کردن ابرازهای ارتباطی بودند. بر همین اساس تلاش‌گران این عرصه بیش از دو هزار شهید، جانباز و ایثارگر تقدیم انقلاب کردند. همین امر هم خود گویای آن است که یکی از عرصه‌های بسیار مهم در هشت سال دفاع مقدس حوزه ارتباطات بوده است.

زارع‌پور در ادامه با بیان اینکه ارتباطات، در طول زمان از مخابرات صرف تبدیل‌شده است به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات که دایره اثرگذاری و مأموریتی آن بسیار گسترده‌تر از قبل شده است گفت: امروز وزارت ارتباطات از یک وزارتخانه‌ای که وظیفه راه‌اندازی زیرساخت‌های مخابراتی را داشته تبدیل به یک وزارتخانه‌ای شده که هم تأمین‌کننده زیرساخت توسعه در همه بخش‌ها است و هم ابزار تحول دیجیتال یعنی فناوری اطلاعات را در اختیار دارد.

وی افزود: بنابراین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جایگاهی قرارگرفتن است که می‌تواند به همه حوزه‌ها و بخش‌های مختلف کشور کمک کند تا بتوانند با ایجاد تحول، مأموریت‌های خود را با بهره‌گیری از فناوری اطلاعات به شکل مؤثرتری با افزایش بهره‌وری، دقت و سرعت، کاهش هزینه‌ها و تسهیل امور انجام دهند.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: بنابراین اگر جهت‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های ما به این سمت باشد که بتوانیم حداکثر استفاده را از فناوری اطلاعات ببریم حتماً می‌توانیم گره‌های بسیاری را باز و مشکلات زیادی ازجمله مشکلات ریشه‌دار و تاریخی را حل کنیم.

زارع‌پور تصریح کرد: بر همین اساس یکی از مأموریت‌های جدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دوره جدید بحث تحول دیجیتال است. راهبرد دولت سیزدهم هم استفاده حداکثری از فناوری اطلاعات برای تسهیل امور و افزایش بهره‌وری است.

وزیر ارتباطات در ادامه ضمن تشریح مأموریت دیگر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دوره جدید یعنی تکمیل شبکه ملی اطلاعات تأکید کرد: شبکه ملی اطلاعات، به‌عنوان زیرساخت استفاده از ابزار تحول دیجیتال یعنی فناوری اطلاعات؛ یک شبکه امن، پرسرعت، باکیفیت و مستقل در سراسر کشور است که بر بستر آن قرار است به مردم خدماتی باکیفیت ارائه شود تا درنهایت زندگی مردم تسهیل شود و به تعبیر بنده طعم شیرین فناوری اطلاعات را به مردم بچشانیم.

وی سپس با اشاره به زمینه‌های همکاری مشترک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارتش جمهوری اسلامی گفت: دو طرف یک وجه مشترک داریم و آن این است که ارتش سرافراز جمهوری اسلامی، مرزبان مرزهای فیزیکی کشور است و ما هم در وزارت ارتباطات مرزبان، مرزهای فضای مجازی کشور هستیم.

وزیر ارتباطات افزود: مرزبانی از فضای مجازی کار آسانی نیست چراکه در حال حاضر پلتفرم‌ها و یا سکوهای خارجی با ورود به فضای کشور، مرزهای فضای مجازی ما (و همه دنیا) را درنوردیده‌اند.

زارع‌پور تصریح کرد: امیدواریم با همکاری سایر دستگاه‌ها و همراهی مردم عزیز، بتوانیم با سکوها و پلتفرم‌های بومی باکیفیت، نیاز مردم را برطرف کنیم و کشورمان را آزاد کنیم؛ بنابراین در این وجه مشترک، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارتش جمهوری اسلامی می‌توانند با یکدیگر همکاری داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» گفت: در دوره جدید همکاری‌های مشترک، تلاش خواهیم کرد تا تمام ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان را بسیج کنیم تا بتوانیم تحول دیجیتال را در ارتش هم رقم بزنیم و از همه ظرفیت‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده کنیم تا ارتش بتواند مأموریت‌های خود را به شکل بهتری نسبت به گذشته مبتنی بر فناوری‌های جدید انجام دهد.

وزیر ارتباطات افزود: همچنین با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در وزارت ارتباطات و شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش خواهیم کرد تا زمینه به‌روزرسانی و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ارتش را در راستای تقویت این زیرساخت‌ها فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه تجربیات خیلی خوبی در حوزه بومی‌سازی تجهیزات در نیروهای مسلح وجود دارد گفت:پیشرفت‌های ارتش در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تحسین‌برانگیز است بنابراین، حتماً می‌توان از این تجربیات همکاران در ارتش جمهوری اسلامی درزمینهٔ بومی‌سازی تجهیزات و نیازمندی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بهره برد.

وزیر ارتباطات در خاتمه ابراز امیدواری کرد که این جلسه و امضای تفاهم‌نامه‌های مشترک نقطه عطفی برای همکاری‌های دو طرف باشد و درنهایت منجر به حل مشکلات مردم و باعث افزایش امید و اعتماد مردم به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شود.

کد خبر: ۱۵۲٬۸۹۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha