به گزارش بازار، آلمان در حالی که از دریافت گاز روسیه با خط لوله دور میشود، گامهایی بهسوی افزایش واردات گاز طبیعی مایع شده (الانجی) و اجاره چهار شناور ذخیرهسازی و تبدیل دوباره به گاز (FSRU) برداشته است و بندر ویلهلمزهافن دریای شمال را بهعنوان نخستین مرکز حملونقل انتخاب کرد.
با توجه به تلاش دولتهای اروپایی برای یافتن راههای سریع تأمین الانجی تقاضا برای شناور ذخیرهسازی و تبدیل دوباره گاز بهشدت افزایش یافته است، اجاره شناورهای ذخیرهسازی و تبدیل دوباره به گاز بخش مهمی از راهبرد آلمان است زیرا ساخت پایانههای دائمی الانجی زمانبر خواهد بود.
بزرگترین اقتصاد اروپا اکنون برای حدود یک سوم گاز مورد نیاز خود به روسیه متکی است. آلمان در سال ۲۰۲۱ میلادی در مجموع ۱۴۲ میلیارد مترمکعب از روسیه گاز طبیعی وارد کرد، برلین اعلام کرده است که احتمال دارد قطع واردات گاز از روسیه تا سال ۲۰۲۱ میلادی به طول بینجامد.
آلمان متعهد به اجاره دو شناور ذخیرهسازی و تبدیل دوباره به گاز از طریق شرکت یونیپر و دو قرارداد ۱۰ ساله با مجری طرح کشتی نروژی (Hoegh LNG) است که تا سپتامبر یا اکتبر تکمیل میشود و اداره آن به یونیپر آردبیلیوئی (Uniper RWE) سپرده میشود.
وزارت اقتصاد آلمان آخر هفته گذشته اعلام کرد که برای شتاب بخشی به متنوع کردن مسیرهای تأمین انرژی و کاهش وابستگی به روسیه خواستار چهار شناور ذخیرهسازی و تبدیل دوباره به گاز است. رابرت هابک، وزیر امور اقتصاد آلمان در ویلهلمزهافن به خبرنگاران گفت: پایانهها بخشی از طرح کاهش وابستگی به روسیه است و اطمینان دارم که چنین روزی فرا میرسد.
دولت آلمان ۲ میلیارد و ۹۴۰ میلیون یورو اعتبار برای اجاره و ساخت این شناورها ر نظر گرفته است و قصد دارد بهزودی قانونی برای صدور مجوز برای چنین زیرساختهایی تصویب کند. هابک بهتازگی از کشورهای تولیدکننده گاز از جمله نروژ و قطر بازدید کرده و بهدنبال جایگزینهایی برای روسیه است.
نخستین شناور شناور ذخیرهسازی و تبدیل دوباره به گاز (FSRU) با ظرفیت سالانه ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب، معادل ۸.۵ درصد از کل تقاضای گاز آلمان، در ویلهلمزهافن لنگر خواهد انداخت. بر اساس بیانیه مشترک وزارت اقتصاد برلین و وزارت محیط زیست نیدرزاکسن، سه مورد دیگر هر کدام حداقل ۵ میلیارد متر مکعب ظرفیت خواهند داشت.
یونیپر دو شناور از شرکت تأمینکننده Dynagas اجاره میکند. گازی که به ویلهلمزهافن میرسد از طریق تأسیسات پایانه نیدرزاکسن و با همکاری یونیپر که ۶۵ میلیون یورو (۶۸.۸۲ میلیون دلار) در پروژه سرمایهگذاری میکند، به شبکه خطوط لوله گاز شهری آلمان منتقل میشود. آلمان همچنین در حال ساخت یک خط لوله انتقال از بندر به خطوط لوله انتقال گاز و مخازن ذخیرهسازی زیرزمینی به همت شرکت خط لوله اوجیئی OGE است.
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۸
آلمان ظرفیت واردات الانجی را افزایش میدهد
آلمان ظرفیت واردات گاز طبیعی مایعشده (الانجی) را بهمنظور جایگزینی گاز روسیه افزایش میدهد.
کد خبر: ۱۴۹٬۳۷۸
نظر شما