به گزارش بازار، مصطفی طالقانی با بیان اینکه در زنجیره تولید کفش، حدود ۵۰۰ هزار نفر مشغول به کار هستند، افزود: در هر کارگاه کفش حداقل بین ۱۲ تا ۱۵ نفر کار میکنند و اگر مشاغل خانگی را در زنجیره تولید کفش تقویت کنیم میزان اشتغالزایی این صنعت چند برابر میشود.
وی با اشاره به طرح وزارت صنعت در خصوص ساماندهی واردات کیف و کفش گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت در ماههای اخیر به دنبال ابلاغ طرحی برای واردات پوشاک، کیف و کفش است، بر اساس این طرح، شرکتهای خارجی میتوانند نشان تجاری خود را بطور رسمی در ایران ثبت کنند و کالای خود را وارد ایران کنند که این موضوع بسیاری از تولیدکنندگان داخلی را نگران کرده است، چون در سالهای تحریم با سرمایه گذاری و امید به آینده بازار کفش، جای خالی واردات را پر کردند.
رئیس جامعه متخصصان صنعت کفش ایران افزود: از سال ۱۳۹۷ که واردات کفش ممنوع شد، صنعت کفش ایرانی تقویت شد، اما این طرح باعث میشود تولید داخلی کاهش یابد. ما مخالف واردات کفش نیستیم و نگرانی ما بابت واردات بی رویه کفشهای ازارن قیمت با کیفیت پایین است که میتواند به صنعت داخلی آسیب بزند.
۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۴:۵۶
رئیس جامعه متخصصان صنعت کفش عنوان کرد
صادرات ۷۵ میلیون دلاری کفش ایرانی
رئیس جامعه متخصصان صنعت کفش ایران گفت: کفش ایرانی از کیفیت مناسبی برخوردار است و سالانه ۷۵ میلیون دلار صادرات دارد اگر تحریمهای ظالمانه نبود میتوانستیم تا ۱۰۰ میلیون دلار در سال صادرات داشته باشیم.
کد خبر: ۱۴۱٬۷۰۶
نظر شما