به گزارش بازار به نقل از وزارت راه و شهرسازی، خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره بر عملکرد درخشان شرکت ساخت در بخش توسعه زیرساختهای ریلی طی سال جاری خاطرنشان کرد: متوسط ریلگذاری کشور پیش از این حدود ۲۰۰ کیلومتر و بهرهبرداری از آن نیز ۱۷۰ کیلومتر در سال بود اما سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۵۰ کیلومتر ریلگذاری آن هم با ریل تولید ملی انجام شده است.
وی افزود: این عملکرد قابل قبول نشانگر آن است که ما میتوانیم ریل مورد نیاز خود را در داخل کشور تولید و به مرحله مصرف برسانیم.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور ادامه داد: از سوی دیگر بهرهبرداری از ۴۵۰ کیلومتر مسیر ریلی طی یک سال، حاکی از توان اجرایی بخش ریلی کشور است و به شرط تامین اعتبار میتوان سالانه بالای ۵۰۰ کیلومتر مسیر ریلی را به بهرهبرداری رساند.
عباس خطیبی، عضو هیأت مدیره و معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاههای شرکت ساخت نیز به بهرهبرداری از چند پروژه مهم ریلی در کشور اشاره کرد و افزود: علاوه بر پروژه بزرگ راه آهن یزد-اقلیم، ریلگذاری راه آهن زاهدان- -خاش با طول ۱۵۴ کیلومتر، راه آهن بستان آباد- تبریز با طول ۴۴ کیلومتر و راه آهن همدان-سنندج با طول ۱۵۲ کیلومتر و با هدف اتصال مرکز کردستان به شبکه ریلی کشور نیز به اتمام رسید.
وی ادامه داد: همچنین ریلگذاری ۱۲ کیلومتر از پروژه بزرگ راه آهن ۳۵ کیلومتری رشت-کاسپین نیز در سال ۱۴۰۰ تکمیل شد.
گفتنی است ایجاد تحول در حمل و نقل و توسعه خطوط ریلی از اولویتهای وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم بوده و رستم قاسمی و زیر راه و شهرسازی نیز پیش از این از اجرای طرح ویژه تحول حمل و نقل در سال ۱۴۰۱ خبر داده بود.
۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰
عملکرد ریلی کشور در سال جاری نشان میدهد؛
ظرفیت افتتاح بیش از ۵۰۰ کیلومتر مسیر ریلی به صورت سالانه
عملکرد بخش ریلی کشور در حوزه زیرساختهای ریلی با عبور از متوسط سالهای گذشته حاکی از آن است که، امکان بهرهبرداری بیش از ۵۰۰ کیلومتر مسیر ریلی در کشور طی مدت یک سال وجود دارد.
کد خبر: ۱۴۱٬۲۰۳
نظر شما