خلیل نیکشاد در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: در کنار روانسازی قوانین و مقررات در حوزه جذب سرمایهگذاران و تولیدکنندگان، بهتر است فرآیند صادرات در بخش کشاورزی تسهیل شود تا امکان عرضه محصولات با کیفیت مناسب در زمانبندی تعیین شده فراهم آید.
وی تصریح کرد: ما با همکاری اتاق بازرگانی سعی کردیم تا جمعبندی نهایی را از مشکلات و موانع پیش روی تولید و صادرات انجام دهیم تا با همکاری نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ۹۰ درصد صدور مجوزها در کوتاهترین زمان انجام شده و در قالب کارگروه تبصره ۴ ماده یک بتوانیم یاریگر فعالان این عرصه باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اردبیل گفت: در شرایط کنونی بستهبندی، سرتینگ و ارتقا دستگاهها و ماشینآلات صنایع تبدیلی بسیار با اهمیت است که ضعف استان در این حوزه باید رفع شود.
نیکشاد تولید بیش از چهار میلیون محصولات متنوع کشاورزی اعم از زراعی، باغی و دامی را در استان یادآور شد و افزود: ۲ میلیون تن از این محصولات به عنوان مواد خام ظرفیت فرآوری دارند که با توسعه کمی و کیفی در این بخش می توانیم به صادرات این محصولات با ماندگاری بیشتر کمک کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: ما نیازمند گشایش در مسیر توسعه فناوری های جدید در بخش تولید و عرضه محصولات گلخانهای به بازار کشورهای همسایه هستیم که در این زمینه اقدامات و فعالیتهای مؤثری نیز آغاز شده است.
نیکشاد به توسعه شهرکهای کشاورزی با تولید محصولات متنوع اشاره کرد و ادامه داد: برخی از قوانین در حوزه دامپزشکی و بهداشت مانع از توسعه مرغداری و گاوداری شده که در این زمینه امیدواریم استثنا شدن سه شهرستان نمین، اردبیل و مشگینشهر در صدور مجوز برای توسعه مرغداری ها و ماکیان نیز برطرف شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اردبیل بیان کرد: با تاکید استاندار اردبیل سعی خواهیم کرد تا قوانین مخل و مزاحم تولید را که به صورت استانی می توان رفع کرد، احصا و در اختیار شورای گفتو گوی دولت و بخش خصوصی قرار داده و بخش کشوری را نیز از طریق ستاد راهبری مقرراتزدایی حل و فصل کرد.
نظر شما