به گزارش خبرنگار بازار، مصطفی تمدن در مراسم آغاز عملیات اجرایی طرح تولید کنسانتره سنگ آهن اظهار کرد: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در سال پشتیبانی از تولید و موانع زدایی با سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد ریالی طرح تولید کنسانتره سنگ آهن با بهره گیری از توان متخصصان داخلی در شهرستان سربیشه اجرا می شود.
اشتغالزایی برای۳۳۰۰نفر
وی بیان این که با اجرای این طرح برای ۳۰۰ نفر به شکل مستقیم و سه هزار نفر غیر مستقیم ایجاد اشتغال میشود، اضافه کرد: از قناعت استاندار خراسان جنوبی و نخعی نماینده مردم شهرستان های سربیشه و نهبندان که زمینه اجرای این طرح را فراهم کردند، تشکر می کنم و امیدواریم با همکاری مسئولان استان هدف از اجرای این طرح که ایجاد زیر ساخت ها ی لازم برای محرومیت زدایی است، محقق شود.
به گفته وی این طرح در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع با زیر بنای هشت هزار متر مربع وبا ظرفیت تولید سالیانه ۵۵۰ هزار تن کنسانتره در شهرستان سربیشه اجرا میشود.
بهره برداری از مرحله اول
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری، تولیدی و بازرگانی میامی تیسان ادامه داد : امیدواریم با توجه به این که تجهیزات مورد نیاز برای اجرای این طرح خریداری شده است تا هفته دولت سال ۱۴۰۱ مرحله اول این طرح به بهره برداری برسد.
معاون هماهنگی امور عمرانی خراسان جنوبی هم در این مراسم اظهار کرد: برای این که سرمایه گذاری در این منطقه منجر به اشتغالزایی زیادی خواهد شد، مسئولان دستگاههای اجرایی باید موانع موجود در این مسیر را رفع کنند.
فرآوری به جای خام فروشی
علیرضا عباس زاده با اشاره به ظرفیت معادن در شهرستان مرزی سربیشه بیان داشت: باید با مدیریت ویژه تلاش شود تا خام فروشی معادن با فرآوری آنها منجر به ارزش افزوده در این شهرستان شود.
نماینده مردم شهرستانهای سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی هم بر مانع زدایی در مسیر تولید و سرمایه گذاری در استان تاکید کرد و افزود: متأسفانه بعضی از مسئولان در خراسان جنوبی به جای مانع زدایی، مانع تراشی میکنند.
علت وجود مشکلات
مصطفی نخعی با اشاره به اینکه سو مدیریتها و تحریمها برای کارآفرینان و سرمایه گذاران مشکلاتی را ایجاد کرده است، عنوان کرد: برخی از مسئولان در استان تفاسیر نادرستی از قوانین و دستور العملها دارند.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی بالاترین میزان سرمایه گذاری را داشته است، تصریح کرد: بر اساس پژوهشهای انجام شده یکی از نگرانیهای سرمایه گذاران در استان نگرانی از عدم تحقق وعدههای مسئولان در خراسان جنوبی است.
به گفته وی فرهنگ غنی مردم استان سبب استقبال سرمایه گذاران از سرمایه گذاری در خراسان جنوبی شده است و بهره برداری از مراحل مختلف اکسید منیزیم و آغاز عملیات اجرایی طرح تولید کنستانتره آهن در سربیشه در ایجاد زیر ساخت های در این منطقه بسیار تاثیر گذار است.
وی با اشاره به این اقداماتی که برای نصب دستگاه ایکس ریل در بازارچه ماهیرود شده است، اظهار کرد: با انجام این اقدامات می توان ادعا کرد که شهرستان سربیشه به لحاظ صنعتی و اقتصادی رو به توسعه و پیشرفت است و این شهرستان به سمت صنعتی شدن در حال حرکت می باشد.
وی از مسئولان استان درخواست کرد به سرمایه گذاران و کارآفرین ها کمک کنند تا جاده سنگ لاخ سرمایه گذاری برای آنها هموار شود تا نگرانی مجلس برای عمل نکردن مسئولان استان به وعده های خود مرتفع شود و مسیر سرمایه گذاری با انجام این کار تسهیل شود.
طرح منحصر به فرد سرمایه گذاری
یکی از فعالان حوزه صنعت استان با بیان این که این پروژه یکی از طرح های منحصر به فرد سرمایه گذاری است و یکی از حلقه های ارزش افزوده در این حوزه است و تجهیزات آن جزو بهترین تجهیزات در این خصوص در کشور است.
تهیه تجهیزات مورد نیاز
عابدی اضافه کرد: گلنگ زنی این طرح هنوز انجام نشده بود که تجهیزات آن توسط سرمایه گذار پروژه در مکان اجرای آن وجود داشت که این موضوع سبب جلو افتادن یک ساله آن می شود و سرمایه گذار این طرح که از خانواده شهدا است در آینده حلقه های بعدی آن را هم در این منطقه ایجاد خواهد کرد تا یکی از بهترین واحدهای تولیدی استان و شرق کشور باشد.
نظر شما