به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، «رضا گلی» در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: علاوه بر این ۲۰ هزار و ۶۴ فقره پرونده به ارزش دو هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان کاشف غیر گمرک بوده یعنی سایر سازمان های کاشف بویژه نیروی انتظامی دخالت داشته اند.
وی اظهارداشت: پرونده های قاچاق می تواند شامل لوازم خانگی، پوشاک، اقلام لوکس و بسیاری موارد دیگر باشد.
مدیر کل دفتر مبارزه با جرائم سازمان یافته گمرک ایران گفت: قاچاق موبایل به کشور با توجه به اجرای طرح رجیستری و ثبت اطلاعات گوشی ها در سامانه همتا به حداقل ممکن رسیده است.
وی همچنین در خصوص سئوالی مبنی بر کاهش حجم قاچاق در اثر شیوع کرونا افزود: بطور طبیعی با کم رنگ شدن تجارت و کاهش واردات از مبادی رسمی حجم قاچاق هم کم می شود.
گلی اظهارداشت: واقع امر اینکه با افزایش تشریفات قانونی، فرآیندکاری و بروکراسی نباید انتظار داشت حجم ورود قاچاق به مملکت کم شود.
وی خاطرنشان کرد: بطورکلی با آسان شدن تشریفات قانونی، کاهش بروکراسی اداری، کم شدن خواب کالا در گمرکات و به تبع کاهش هزینه ها به یقین حجم قاچاق ورودی ازمبادی رسمی هم به شدت افت پیدا خواهد کرد.
مدیر کل دفتر مبارزه با جرائم سازمان یافته گمرک ایران یادآورشد: معضل قاچاق در کشور علاوه بر آثار سوء اقتصادی به عنوان یک چالش اقتصادی و اجتماعی بسیار حائز اهمیت است.
نظر شما