به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، هشتاد و یکمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی با محوریت بررسی مشکلات حوزه واگذاری اراضی و ماده ۳۹ قانون احکام دائمی کشور برگزار شد. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان در این نشست گفت: رهبر معظم انقلاب از ابتدای سال ۱۴۰۰ مسائل اقتصادی را مهم ارزیابی کرده و در هر سخنرانی نکاتی را در این مورد گوشزد میکنند که بسیار مهم و حائز اهمیت است.
علیاصغر جمعهای تصریح کرد: برونرفت از شرایط موجود نیازمند توجه به مبانی اقتصاد است و باید در همافزایی مسئولان موانعی همانند قوانین مخل کسبوکار را با دید تسهیل گری اصلاح و اجرایی کرد.
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان سمنان تصریح کرد: همافزایی در استان سمنان آنقدر زیاد است که بسیاری از موانع در جلسات کارشناسی حلوفصل میشود، ایجاد فهم و درک مشترک فیمابین بخش خصوصی و دولتی در استان سمنان بسیار کارآمد است.
جمعهای افزود: یکی از وظائف اعضای شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی ارائه مشکلات مخل کسب کار در درون دستگاههای خود است، متأسفانه مورد فوق کمتر از سوی دستگاههای متولی پیگیری میشود و اهم دستور جلسات از سوی بخش خصوصی در جلسات ارائه میشود.
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی از استاندار سمنان درخواست کرد تا از دستگاههای متولی بخواهد موانع پیش روی سازمانهای خود را به دبیرخانه شورا ارائه کنند.
سعید ترکمان دهنوی، عضو شورای گفتوگوی استان سمنان نیز در این نشست گفت: بسیاری از زمینهای کشاورزی در استان سمنان فاقد سند مالکیت است، نداشتن سند مالکیت باعث عدم توسعه این بخش میشود طی هماهنگی صورت پذیرفته فیمابین وزیر کشاورزی با قوه قضائیه تفاهمنامه به امضاء رسیده مبنی بر ایجاد قرارگاههای ارضی کشاورزی، طی پیگیریها بهعملآمده خوشبختانه در استان سمنان این قرارگاه شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: بسیاری از فعالان کشاورزی سند دارند و متقاضی سند تکبرگی هستند لذا ضرورت دارد بسیار از تقاضاهای کشاورزان در احراز زمین و دیگر مورد مبتلابه که مانع توسعه بخش کشاورزی است موردبررسی قرار بگیرد.
حمید علوی، عضو هیات رئیسه اتاق سمنان در این نشست گفت: در مبانی حمایت از تولید دچار تناقضهای هستیم بهعنوانمثال معدن و صنایع معدنی در ایران پیشران رشد اقتصادی هستند از نگاه دیگر میخواهیم از صنایعی که تولید ماشینآلات معدنی انجام بدهند حمایت کنیم، نوع حمایتها باید شفاف باشد.
وی افزود: هزاران واحد معدنی را میخواهیم زیر فشار قرار بدهیم تا از یک واحد حمایت کنیم، عمر متوسط ماشینآلات معادن بیش از ۳۵ سال است، بیشتر وقت معدن دار صرف استهلاک ماشینآلات معدنی است، صنایع و معدن در استان سمنان ظرفیتهای کوچک و متوسط میباشند لذا ضرورت دارد به این صنایع اجازه واردات ماشینآلات داده شود و این مجوز تنها در انحصار واحدهای بزرگ نباشد.
سید محمدرضا هاشمی، استاندار سمنان در این نشست گفت: بحث تأمین آب برای بخش صنعت با استفاده از پساب شهر سمنان از موارد جدی است که باید با ورود متولیان امر بهصورت جدی دنبال و از ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق آن استفاده شود.
وی افزود: مدیریت پساب شهر سرخه نیز با حضور بخش خصوصی در ایامالله دهه فجر سال جاری کلنگ زنی شده و مراحل اجرایی احداث در حال انجام است.
هاشمی خاطرنشان کرد: بهمنظور رعایت حقوق مصرفکننده، بحث درج قیمت بر روی محصولات توسط واحدهای تولیدی در دستور کار سازمان صمت قرار دارد.
وی تأکید کرد: کمیسیون تخصصی املاک و اراضی استان نیز با محوریت امور مالیاتی بهمنظور ساماندهی امور در این حوزه، بهصورت دقیق و کارشناسی برگزار شود.
وی تصریح کرد: دستگاه قضایی، اتاق بازرگانی، سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، صمت، جهاد، بانکهای عامل، مدیران کل ستادی اقتصادی و سایر دستاندرکاران بهخوبی در بحث احیای واحدهای راکد استان پایکار بودند که امروز شاهدیم این طرح بهصورت پایلوت در کشور به سایر استانها توسط وزارت کشور ابلاغ شده و تاکنون ۲۸ واحد راکد به چرخه تولید بازگشتند.
استاندار سمنان گفت: بحث نهادههای دامی از موارد و مسائل اصلی و ضروری امروز کشور است که ضرورت دارد تا نشستی در این خصوص بهمنظور بررسی و ساماندهی و مدیریت امور برای کمک به دامداران، در دستور کار قرار گیرد.
۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳
رئیس اتاق سمنان:
برونرفت از شرایط موجود نیازمند توجه به مبانی اقتصاد است
رئیس اتاق سمنان میگوید: همه مدیران و مسئولان باید برای رفع موانعی مانند قوانین مخل کسبوکار همافزایی کنند چراکه برونرفت از شرایط موجود، نیازمند توجه به مبانی اقتصاد است.
کد خبر: ۱۳۶٬۴۱۸
نظر شما