علی تقوی در گفتگو با خبرنگار بازار با اظهار اینکه در زمینه طراحی و تولید صنایع چوبی فعالیت می کنم، اظهار داشت: به تولید صنایع چوبی نظیر قندان، کترا، کلاقه، قاشق، لیوان و لوازم آشپزخانه و غیره می پردازیم.
وی که این حرفه را با۲۰ هزار تومان شروع کرده است، افزود: شیوع کرونا و محدودیت های ایجاد شده سبب شد تا به تولید بیشتر بپردازیم و حضور در نمایشگاه های مختلف سبب شده تا فروش را گسترش دهیم.
وی با عنوان اینکه محصولات را در قالب نمایشگاه ها به فروش می رسانیم، گفت: این حرفه اکنون سبب اشتغال و منبع درآمد چند نفر شده است و می توان روی درآمد آن حساب کرد.
تقوی اظهار داشت: همسرم در این کار مشوق و همراه من است و کار پرداخت و زیباسازی آن را انجام می دهد و من نیز سوخت نگاری ها روی چوب را ادامه می دهم.
این کارآفرین یادآور شد: محصولاتی تولیدی ما پرکاربرد و بازارپسند است و اگر جایگاه و غرفه ای برای فروش داشته باشیم، استقبال مطلوبی از آن صورت خواهد گرفت.
وی راه اندازی بازارچه دائمی فروش را نیاز اصلی این صنعت بیان کرد و گفت: در تلاش هستیم تا کارگاه خود را توسعه دهیم از این رو به دستگاه های تخصصی و پیشرفته نیاز داریم و از دولت انتظار داریم با ارائه تسهیلات کم بهره ما را در تامین دستگاه های تخصصی یاری کند.
این تولید کننده تولید کالاهای صادرات محور را از جمله برنامه ها ذکر کرد و گفت: در تلاش هستیم تا محصولات را برای عرضه در بازارهای صادراتی تولید و تهیه کنم.
نظر شما