مهران محمودی در گفت و گو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: شهرستان گلشن ظرفیتهای فراوانی در زمینه کشاورزی به خصوص در زمینه نخلستانها و محصولات گلخانهای دارد که میتواند از بازارچههای مرزی صادر شود.
فرماندار گلشن گفت: هم اکنون در این شهرستان دو بازارچه مرزی وجود دارد که یکی از آنها فعال است و از گذشتههای دور محلی برای صادرات مصالح ساختمانی بوده است.
وی افزود: اما بازارچه دوم تقریباً نیمه کاره است که در صورت تکمیل میتواند به محل مناسبی برای داد و ستد مرزنشینان منطقه تبدیل شود.
محمودی تصریح کرد: استعدادهای محلی، ضرورتهای اشتغال و توسعه روابط تجاری با کشورهای همسایه از جمله دستاوردهایی هستند که پس از بهره مندی از ظرفیتهای مرزی به دست می آیند.
وی ادامه داد: وجود ۱۳ بازارچه مرزی مصوب از جمله ظرفیتهای بی نظیر سیستان و بلوچستان است که در صورت توجه به آن میتواند عامل توسعه اقتصادی این استان کمتر توسعه یافته باشد.
فرماندار گلشن اظهار کرد: قطعاً با راه اندازی بازارچهها و گذرگا ه های مرزی و استفاده بهینه از ظرفیتهای اقتصادی مرزها، وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم مرزنشین منطقه رونق مییابد و از مهاجرت مردم این دیار و پیدایش پدیده نامبارک حاشیه نشینی هم جلوگیری میشود.
نظر شما