به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، قدرت الله مهدیخانی اظهار داشت: کشاورزان و دامداران به رغم توصیه همه ساله مبنی بر بیمه کردن محصولات و دام های خود، متاسفانه نسبت به این مساله بی انگیزه و بی اهمیت هستند در حالی که قزوین یکی از کانون های جدی در حوزه حوادث غیرمترقبه است و بیمه محصولات کشاورزی و دامی باید مورد توجه جدی کشاورزان و دامداران آن قرار گیرد.
وی تاکید کرد: تجربه سال های گذشته نشان داده که همواره حوادث و سوانحی چون سرمازدگی، خشکسالی، سیل، آفات نباتی، بیماری های دامی و طیور خسارت های هنگفتی را به کشاورزان و دامداران تحمیل کرده و به دلیل بی اعتنایی و گاهی اوقات نیز بی اعتمادی ایجاد شده نسبت به بیمه، استقبال چندانی از آن صورت نمی گیرد در حالیکه نزدیکترین راه جبران این نوع خسارت ها، بیمه کردن آنها است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین خاطرنشان کرد: سیاست دولت بر این است که پرداختی ها در حوزه جبران خسارت کشاورزی و دامی به حداقل برسد و حجم عمده اعتبارات دولتی به صندوق بیمه تعلق گیرد، آنچنانکه مبلغ قابل توجهی از اعتبارات سازمان مدیریت بحران کشور به صندوق بیمه کشاورزی و دامی تعلق می گیرد.
مهدیخانی با اشاره به اهمیت نقش بیمه و نیز بهبود و ارتقای سطح ارایه خدمات توسط صندوق بیمه، از بخشداران، دهیاران، شوراها و نمایندگان تشکل های کشاورزی استان خواست تا نسبت به اطلاع رسانی و اعتماد سازی لازم در این خصوص اقدام لازم را به عمل آورند.
وی یادآور شد: در سال زراعی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۶ هزار و ۵۰۰ فقره بیمه نامه در بخش های مختلف کشاورزی و دامی استان صادر شده است ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب در این زمینه فاصله داریم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین اضافه کرد: سطح بیمه محصولات استان قزوین امسال در بخش زراعی ۷۶ هزار و ۵۰۰ هکتار، باغی شش هزار و ۵۰۰ هکتار، دام ۱۰۳ هزار راس، طیور ۱۰ میلیون قطعه و تنه درختان نیز در سطح پنج هزار هکتار بوده است.
نظر شما