بازار؛ گروه آب و انرژی: بزرگترین نمایشگاه پلاستیک در منطقه اوراسیا با همکاری سازمان صنعت پلاستیک ترکیه برگزار شد. این نمایشگاه فرصتی جهت تعامل تجاری با سایر شرکت ها و برندهای بین المللی بود.
به گزارش دبیرخانه نمایشگاه پلاستیک و صنایع وابسته، غلام رضا رضائیان مجری پایون ایران در همین رابطه گفت: سی امین نمایشگاه پلاست اوراسیا با حضور ۱۴ شرکت دانش بنیان در بخش های تولید پلاستیک، افزودنی های پلیمر، طراحی انواع قطعات الکترونیکی، کامپاندهای مهندسی، مهندسی پلیمری است.
او ادامه داد: این دوره از نمایشگاه با حضور ۴۹۵ شرکت مشارکت کننده از ۱۶ کشور ترکیه، ایتالیا، اتریش، ایران، چین، رمانی، امارات، آلمان، کره، فرانسه، سوئیس، روسیه، پرتقال، الجزایر، هندوستان و پاکستان است.
رضائیان گفت: روز اول این نمایشگاه با حضورییس انجمن پلاستیک ترکیه (پاگو) اسماعیل گول، رییس شورای صادرکنندگان ترکیه، معاون هیئت روابط اقتصاد خارجی، هیات مدیره Eximbank, هیات مدیره بنیاد توسعه اقتصادی ترکیه و پاویون جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و برنامه های این نمایشگاه مورد استقبال خوبی از بازدید کنندگان قرار گرفت.
رضائیان افزود: از برنامه های ویژه که نخستین بار در حوزه نمایشگاهی ایران توسط مرکز شتابدهی و نوآوری رویداد و تجارت صورت پذیرفت پخش زنده پاویون جمهوری اسلامی ایران در وبینار چهارشنبه های نوآورانه بود که دبیرخانه نمایشگاه شهر هوشمند ایران هر هفته وبینار چهارشنبه های نوآورانه را با اختصاص دادن یک موضوع برگزار می کند.
او یادآور شد: ششمین وبینار چهارشنبه های نوآورانه همزمان با اولین روز نمایشگاه پلاست اوراسیا در خصوص حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی با سخنرانی سرکار دکتر خانم شاوردی مدیر توانمند سازی صندوق نوآوری و شکوفایی و مصاحبه با شرکت های دانش بنیان حاضر در پاویون ج. ا. ایران در سی امین نمایشگاه پلاست اوراسیا برگزار شد.
او اضافه کرد: این شرکتها با حضور در این نمایشگاه ضمن آشنایی با فناوری ها و نوآوری ها روز دیگر کشورهای شرکت کننده در این نمایشگاه، دستاوردهای دانشی و تخصصی خود را نیز به نمایش میگذارند تا با معرفی توانمندیهای خود مشتریان بالقوه جهت ارائه محصولات و خدمات و به بازارهای جهانی راه یابند.
کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی یادآور شد: این نمایشگاه با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شده و حمایت این صندوق از شرکت های دانش بنیان برای حضور در چنین برنامه های نقش بسیار موثری در افزایش صادرات غیرنفتی و همچنین توسعه دانش و اقتصاد کشور دارد.
او با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان با حضور در این نمایشگاه در کنار آشنا شدن با زیستبوم فناوری و نوآوری و زیرساختهای فناورانه دیگر کشورهای شرکتکننده در نمایشگاه، دستاوردهای تولیدی و تخصصی خود را نیز به نمایش گذاشتند افزود: با معرفی توانمندیهای خود مشتریانی از این کشورها برای محصولات و خدمات خود پیدا کرده اند
رضائیان یادآور شد: در این نمایشگاه بیش از ۵۰ نشست تجاری با کشورهای اسپانیا، ترکیه، ایتالیا، ازبکستان، پاکستان، الجزایر، روسیه، امریکا، یونان، چین، لیبی و قزاقستان برگزار شد
در پایان مدیر اجرایی پاویون یادآور شد: جلسات رودرو در نمایشگاه برنامه ریزی شده تا شاهد رشد و توسعه صارات غیر نفتی و ارائه محصولات دانش بنیان در راستای توسعه و اعتلای اقتصادی کشور عزیزمان باشیم.
نظر شما