خلیل نوذری در گفت و گو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: به دنبال اجرای طرح های نظارت بر توزیع و عرضه کالاهای اساسی و همچنین مقابله با گران فروشی که از اسفند سال گذشته آغاز شده بود، بازرسان این اداره به گشت های مستمردر سطح شهرها پرداختند و در این مدت تعدادی از متخلفان را شناسایی کردند.
وی با اشاره به اینکه نظارت های فوق همچنان ادامه دارد، افزود: در این راستا پنج فقره واحد صنفی در ایرانشهر به دلیل گرانفروشی، عدم ارائه فاکتور و درج قیمت متخلف شناخته شدند و پرونده آنها جهت رسیدگی به مراجع قانونی ارسال شده است.
معاون امور بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان بیان کرد: با توجه به شکایات متعدد مردمی مبنی بر گرانفروشی در صنف مصالح ساختمانی ۷واحد تولیدی آجر هم به پرداخت مبلغ ۱۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سه واحد تولیدی شن و ماسه به پرداخت ۱۲میلیون تومان محکوم شدند.
وی با اشاره به شیوع کرونا و تعطیلی اصناف غیر ضروری گفت: ۲واحد صنفی غیر ضرور در زاهدان که علی رغم تذکرات قبلی اقدام به بازگشایی واحد صنفی کرده بودند با حکم دستگاه قضایی پلمب شد.
نوذری افزود: متاسفانه برخی اصناف قوانین و مقررات وضع شده را رعایت نمی کنند که در این شرایط ابتدا تذکر و سپس برخورد جدی از نوع جریمه نقدی و پلمب در انتظار متخلفان است.
وی از پلمپ ۲۰واحد صنفی در شهرستان هیرمند خبر داد و تصریح کرد: این واحدهای صنفی از نوع غیر ضرور بودند که قوانین را نادیده و به جای تعطیلی فعالیت خود را ادامه دادند.
معاون امور بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت،معدن وتجارت سیستان و بلوچستان گفت: در شهر زاهدان هم ۸ نانوایی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی در جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
نظر شما