حسین فضلی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه به استناد دستورالعمل وزیر جهاد کشاورزی قرارگاه امنیت غذایی استان همدان با مدیریت رئیس سازمان جهاد کشاورزی و دبیری مدیریت توسعه و بازرگانی سازمان و حضور دستگاه های اجرایی و نظارتی چون استانداری، اداره اطلاعات، اداره تعزیرات، سازمان صنعت معدن و تجارت، سازمان بازرسی، اداره کل دامپزشکی، پشتیبانی امور دام و غیره تشکیل شد، مطرح کرد: هدف از تشکیل این کارگروه تامین امنیت غذایی است.
وی با بیان اینکه در کنار این هدف، بررسی راهکارها، پیشنهادات و برنامه های تولیدی در بخش کشاورزی نیز در دستور کار قرار می گیرد، اظهار کرد: با توجه به اهمیت تامین پروتئین مورد نیاز جامعه در اولین جلسه کارگروه، بررسی وضعیت مرغ و تخم مرغ در نظر گرفته شد.
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه عنوان کرد: ماهانه حدود دو میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه تولید مرغ گوشتی داریم که متناسب و بالاتر از نیاز مصرف استان است و روزانه حدود ۴۲ تن و ۵۰۰ کیلو گرم تولید تخم مرغ داریم که ۷۰ درصد برای مصارف خانوار استفاده می شود و ۳۰ درصد مابقی برای مصارف صنعتی و قنادی است.
فضلی عنوان کرد: قیمت هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری برابر ۱۸ با هزار و ۸۰۰ تومان و در عمده فروشی کیلویی ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان و برای مصرف کننده کیلویی ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان است.
وی در ادامه این موضوع به وضعیت کشتارگاه های استان همدان پرداخت و مطرح کرد: در خصوص پراکنش کشتارگاه در استان همدان باید گفت که وضعیت نامتناسب است و تعداد چهار واحد کشتارگاهی در استان همدان وجود دارد که سه واحدآن در جنوب استان است.
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اضافه کرد: دو واحد کشتارگاه استان در شهرستان ملایر و یک واحد نیز در شهرستان تویسرکان فعالیت دارد و در بخش شمالی استان هم یک واحد در شهرستان بهار فعالیت می کند به همین دلیل دو واحد دیگر در شهرستان رزن و اسد آباد در حال احداث و راه اندازی است که در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد و با این روند می توان گفت که از نظرتوزیع منطقه ای کشتارگاهی استان متعادل تر می شود.
نظر شما