آرمان وطن دوست در گفتگو با خبرنگار بازار ضمن اشاره به استعدادهای و ظرفیت های بالای استان کردستان در حوزه گردشگری، بیان کرد: کردستان ظرفیت های بسیار خوبی در بخش گردشگری در اختیار دارد و به همین دلیل باید با ارتقاء زیرساخت های لازم فرصت بهره برداری از این ظرفیت ها را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: ارتقاء زیرساخت های بخش گردشگری در استان کردستان با استفاده از حضور و مشارکت بخش خصوصی یکی از اولویت های ماست و در همین راستا از تمامی ظرفیت های در اختیار به بهترین شکل ممکن بهره برداری می شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان بیان کرد: تسهیل در صدور مجوزهای مربوطه و همچنین حمایت از طرح های گردشگری با پرداخت تسهیلات مناسب بانکی از جمله اقدامات ما در راستای تقویت زیرساخت های گردشگری در استان کردستان به شمار می رود.
وی با اشاره به فرخوان های مختلف منتشر شده در سطح استان کردستان برای دعوت از سرمایه گذاران بخش گردشگری، یادآور شد: خوشبختانه طی دو ماه اخیر در مجموع ۱۵ طرح مختلف مربوط به بخش گردشگری به اداره کل در استان رسیده است و ما ضمن بررسی های اولیه و تکمیل مستندات، این طرح ها را در کمیته فنی گردشگری استان مورد بررسی قرار دادیم.
وطن دوست ضمن اشاره به طرح های رسیده به اداره کل، یادآور شد: در جلسه کمیته فنی گردشگری ۱۵ طرح مختلف زیرساخت گردشگری از شهرستانهای سقز، مریوان، سنندج و روستاهای این شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی اظهار کرد: بعد از بررسی های صورت گرفته در مجموع تعداد هفت طرح ایجاد واحدهای پذیرایی، دو طرح بوم گردی، یک هتل آپارتمان، سه طرح در حوزه گردشگری کشاورزی و مجتمع عمومی گردشگری و دو طرح بین راهی و حوزه معدن توسط کارشناسان و اعضای کمیته فنی گردشگری استان بررسی و ارزیابی شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان گفت: با نظر موافق اعضای کمیته فنی گردشگری استان با صدور مجوز برای دو طرح پذیرایی در شهرستانهای مریوان و قروه موافقت شد و پنج طرح دیگر منوط به استعلام، تکمیل و بررسی مجدد و با اجرای هشت طرح نیز مخالفت شد.
وی در پایان ضمن اشاره به آمادگی اداره کل میراث فرهنگی برای حمایت از طرح های مختلف گردشگری در استان کردستان، عنوان کرد: یکی از انتظارات جدی ما تهیه مستندات کامل برای طرح ها و همچنین داشتن توجیه اقتصادی برای راه اندازی آنها است.
نظر شما