۱۰ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸
انحصارطلبی در اقتصاد مقاومتی جایگاهی ندارد/لزوم جلوگیری از انحصاری شدن توزیع سیمان
دادستان استان همدان؛

انحصارطلبی در اقتصاد مقاومتی جایگاهی ندارد/لزوم جلوگیری از انحصاری شدن توزیع سیمان

همدان - دادستان همدان با بیان اینکه انحصارطلبی در اقتصاد مقاومتی جایگاهی ندارد، گفت: تشدید نظارت ها و ارائه سازوکاری اصولی برای جلوگیری از انحصاری شدن توزیع سیمان توسط تعدادی سهامدار بورس ضرورت است.

به گزارش خبرنگار بازار؛ حسن خانجانی موقر ظهر چهارشنبه در جلسه هیت نظارت و پیگیری حقوق عامه با اشاره به مشکلات پیش روی جامعه درباره سیمان، گفت: در اینکه ورود سیمان به بورس اقدامی صحیح بوده یا نه نیاز به کار کارشناسی داریم، اما نباید فرآیند به گونه ای اجرایی شود که خرید سیمان از بورس برای تعداد محدودی به انحصار درآید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکل حادی برای تأمین سیمان به قیمت مصوب در بازار همدان وجود ندارد، اظهار کرد: با این وجود احتمال می رود با رفتن سیمان به بورس برخی به دنبال انحصارطلبی این کالا بروند تا جایی که آن را انبار کرده و یا به قیمت بالاتر از نرخ مصوب در بازار داخلی عرضه کنند و حتی به فکر صادرات آن بیافتند!

دادستان همدان افزود: شرایط موجود در تهران با سایر استان ها متفاوت است و نمی توان با ارائه طرح هایی در مرکز به طور کامل پاسخگوی شرایط همه استان ها بود، بنابراین باید برنامه ریزی ها و طرح ها به سمتی برود که خواسته جامعه درباره تأمین سیمان تأمین هم شود.

توزیع سیمان در سراسر کشور نباید انحصاری باشد
خانجانی با تأکید بر اینکه باید برای جلوگیری از سوءاستفاده برخی خریداران سیمان از بازار بورس، نظارت ها تشدید شود، عنوان کرد: از طرفی دیگر به برنامه ریزی و سازوکار کشوری مناسبی برای جلوگیری از انحصاری شدن توزیع سیمان نیازمندیم.

وی عنوان کرد: این سازوکار باید به نحوی باشد که خریدار سیمان از بورس، کالا را بلافاصله پس از خرید، در بازار عرضه کند تا مشکل انحصاری شدن سیمان گریبان جامعه را نگیرد.

اگر مسئله سیمان به انحصار تعداد محدودی درآید، التهاب در بازار سیمان هم بسیار محتمل است و ممکن است خریداران استان ما توانایی و قدرت رقابت با آنان را نداشته باشند

دادستان استان همدان ادامه داد: اگر مسئله سیمان به انحصار تعداد محدودی درآید، التهاب در بازار سیمان هم بسیار محتمل است و ممکن است خریداران استان ما توانایی و قدرت رقابت با آنان را نداشته باشند، از این رو باید دستگاه های متولی طی مکاتباتی با مرکزنشینان، این آسیب شناسایی شده را انتقال دهند و از آنان برنامه و راهکاری عملیاتی مطالبه کنند.

خانجانی تأکید کرد: سیاست کلان اقتصادی کشور بر مبنای اقتصاد مقاومتی بنا شده و انحصارطلبی در این سیاست جایگاهی ندارد، پس همان گونه که گفته شد باید برنامه ای مناسب و جامعی برای فرآیند عرضه سیمان پس از خرید از بورس ارائه شود.

دستگاه های متولی مکان هایی برای پارکینگ کامیون ها و سازماندهی آن ها در دستور کار خود قرار دهند
وی همچنین در رسیدگی به خواسته دیگر مردمی درباره گلایه مندی آنان نسبت به تردد کامیون ها و سر و صداها و دیگر مشکلات ایجاد شده در این باره، گفت: همدان شهر پر کامیون است، از این رو ضروری است تا راهکاری عملیاتی با هدف سازمان دهی و جانمایی مکان های مناسبی برای پارکینگ کامیون ها ارائه شود.

دادستان استان همدان افزود:  این مسئله نیاز به کار تحقیقاتی، علمی و فنی دارد، بنابراین با توجه به وظیفه ذاتی شهرداری در تامین توقفگاه های مورد نیاز برای وسایل نقلیه و نیز وظیفه ذاتی شورای هماهنگی ترافیک استان، شهرداری با همکاری نیروی انتظامی، پلیس راهور، اتحادیه کامیون‌داران و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، زیر نظر معاونت نظارت و پیگیری حقوق عامه دادسرا راهکاری را برای حل این مشکل تهیه و از طریق شورای هماهنگی ترافیک استان همدان تصویب و عملیاتی کنند.

کد خبر: ۱۰۵٬۶۱۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha