۲ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
تامین اقلام بهداشتی مقابله با کرونا به مبلغ ۱۳۶ میلیارد تومان
توسط ایمیدرو صورت گرفت؛

تامین اقلام بهداشتی مقابله با کرونا به مبلغ ۱۳۶ میلیارد تومان

وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای مدیریت و کنترل شیوع بیماری کرونا اقدامات متععدی را انجام داد.

به گزارش بازار به نقل از شاتا، معاونت امور صنایع وزارت صمت در زمینه استفاده از ظرفیت صنایع تولیدی و تامین محصولات مقابله با کرونا و تامین مواد اولیه و هماهنگی با تشکل­ها، به کلیه واحدهای تولیدکننده در خصوص تامین اقلام مورد نیاز در سه شیفت کاری ابلاغ کرد.

برنامه ریزی به منظور جلوگیری موقت از صادرات مواد اولیه، واسطه ای و محصولات نهایی مرتبط با مقابله با ویروس کرونا، برگزاری جلسات متعدد با تولید کنندگان و تشکل­های صنفی برای تامین اقلام و تولید دستگاهها و ماشین آلات مورد نیاز از دیگر اقدامات در این راستا بود.

همچنین بسیاری از کارخانه ها خط تولید خود را به تولید لوازم مورد نیاز جهت مبارزه با کرونا تغیر دادند و از ظرفیت واحدهای تولیدی استانها در تهیه و تولید انواع مواد بهداشتی و ضدعفونی کننده و لوازم یک بار مصرف، استفاده بهینه شد.

تولید ۱۰ هزار دست لباس ایزوله چند بار مصرف آنتی باکتریال برای کادر مقابله با کرونا به همت ایدرو

ایدرو نیز منابع مالی به­منظور واردات الکل مورد نیاز اقلام بهداشتی از طریق شرکتهای تابعه تامین سرمایه در گردش را تامین کرد و تولید ۱۰ هزار دست لباس یکپارچه ایزوله ضد نفوذ چند بار مصرف آنتی باکتریال مناسب (نانویی) برای کادر مقابله با کرونا با رقم حدود ۲۰ میلیارد ریال با شرکت توانمند دانش بنیان داخلی را در دستور کار نهاد.

از سوی دیگر هماهنگی های لازم با قرارگاه زیستی سازمان پدافند غیرعامل جهت حمایت از شرکت‌های دانش بنیانی که در زمینه تولید کیت­های مولکولی تشخیص کرونا فعالیت می­نمایند با همکاری صندوق صنایع پیشرفته به انجام رسید.

تشکیل قرارگاه رصد و پایش تولید و تامین ستاد مقابله با کرونای وزارت صمت در ایام نوروز و حذف مجوز ایجاد واحد تولیدی ماسک و الکل و حذف تشریفات واردات اقلام بهداشتی (صرفاً با تایید وزارت بهداشت) و کاهش حقوق ورودی واردات ماسک و لباس­های پزشکی از دیگر اقدامات بود.

تامین اقلام بهداشتی مقابله با کرونا به مبلغ ۱۳۶ میلیارد تومان توسط ایمیدرو

ایمیدرو اقلام بهداشتی مقابله با کرونا به مبلغ ۱۳۶ میلیارد تومان را تامین کرد و ممنوعیت موقت صادرات مواد اولیه، واسطه ای و محصولات نهایی مرتبط با مقابله با ویروس کرونا و پیگیری و هماهنگی جهت ساخت ماشین آلات تولید ماسک در کشور (که اولین نمونه آن ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ به ثمر نشست) نیز از دیگر کارهای انجام شده بود.

مهلت سه ماهه جهت از سرگیری اقساط توسط صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک و مهلت سه ماهه جهت از سرگیری اقساط حق بهره برداری اراضی واگذار شده و تمدید شرایط واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۹ مقرر شد.

کد خبر: ۱۰٬۳۸۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha