به گزارش بازار، حمیدرضا نامی افزود: با این دخالتها شرایط به گونهای رقم خورده که اگر سه برابر نیاز کشور نیز تراکتور تولید شده باشد به دست کشاورزان نمیرسد.
وی گفت: همچنین برخی ادوات کشاورزی بالاجبار به کشاورزان فروخته میشود که این اقدام غیرقانونی است.
نامی افزود: در حال حاضر در بعضی حوزهها انباشت و در برخی حوزهها کمبود ماشین آلات کشاورزی وجود دارد که این عدم تعادل حاصل دخالت وزارت جهادکشاورزی در موضوع توزیع ماشین آلات کشاورزی است، به طوری که این وزارتخانه وظایف خودش را به سطح اجرایی تنزل داده در صورتی که وظیفه وزارت جهادکشاورزی سیاستگذاری و نظارت است نه دخالت و اجرا.
وی گفت: وزیر جهادکشاورزی جدید میبایست از تجربه سالهای گذشته درس بگیرد و مجوز فعالیت تولیدکنندگان را محدود نکند تا بخش خصوصی برای گرفتن مجوز تا این حد دچار چالش نباشد.
رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان ماشین آلات کشاورزی افزود: همچنین در سالهای گذشته وزارت جهادکشاورزی ساختار اقتصاد کشاورزی را به خود وابسته کرده و آزادی عمل بخش خصوصی را در تولید ماشین آلات کشاورزی گرفته است که این موضوع تعادلی که در بازارهای عرضه و تقاضای این ماشین آلات وجود داشته برهم زده و باید به این موضوعات دخالتهای مقطعی و تصمیمات جزیرهای را نیز اضافه کرد.
نامی گفت: انتظار داریم به این نکات برای بهبود وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی در آینده توجه شود و به نظرات تشکلهای مختلف در حوزه کشاورزی بیش از پیش توجه شود تا عرضه و تقاضا بازار ماشین آلات کشاورزی را به تعادل برساند.
نظر شما